vrijdag 13 november 2015

Skylt lak vloer

Houten vloeren , meubelen, tafels, etc. Zo is deze afwerking zeer mat en nauwelijks verkleurend. Onderhoudsinstructie voor uw houten vloer , eiken houten vloer , massieve houten vloer , duoplank. Parketmeester is al jaren gespecialiseerd in o. Skylt - lak is dus zeer goed toe te .

De keuze kan worden gemaakt op basis van smaak. Alleen als er risico van ijzerbesmetting bestaat (spijkertjes in tapis vloeren ), is het vanuit technisch oogpunt . Adviezen voor een Rigostep gelakte vloer (opgesteld in samenwerking met Rigostep Specials. Coatings): rigostep. Wij wijzen u erop dat de vloer de eerste een à twee weken na het lakken de laklaag nog moet. De vloer behoudt ook zijn licht blanke eiken kleur.


Met de afwerking kunt u immers uw vloer een persoonlijke tint geven. Deze lak gebruiken wij ook veel voor onze eiken tafels. Kleurt én beschermt in 1 .

Eén deel naturel hout en één behandeld met SKYLT. Het is dan ook de eerste en beste onzichtbare parketlak ooit. Zó mat en licht dat elk hout de eigen natuurlijke look behoudt.


Bij De Vloeren Kenner is eiken lamelparket op het moment de best verkochte houten vloer. Goedkoop eiken lamelparket bestaat uit drie lagen hout. De onderste en middelste laag zijn van populierenhout en de toplaag van eiken. Afhankelijk van uw gewenste uitstraling zullen wij in overleg de best passende soort lak gebruiken. U kunt ook voor een skylt lak.


Wat voor parketlak is de skylt titanium? PU parketlak die niet zichtbaar op houtenvloeren , echt en geheel glansvrij. SKYLT is de perfecte oersterke fi . En als de houten vloer voldoet aan de richtlijnen van de parketlak fabrikant, pas dan is het mogelijk de houten vloer met lagen parketlak af te werken.


Wij hopen dat er weer wat vragen voor u beantwoord zijn, en het makkelijker wordt om een keuze te kunnen maken! Alle laksoorten kunnen worden aangebracht met een Parketlakroller, Kurklakroller, of een volle, langharige kwast. Het betreft een project-kwaliteit vloer - en parketlak en is ook al veel ingezet op drukbezochte publieke plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts