vrijdag 13 november 2015

Steiger voetplaat

Novidade steigerbuis koppelingen voor een industriële look. Novidade steigerbuis koppelstuk ronde voetplaat mm zwart gebruik je om een buis tegen een wand of op een vloer te bevestigen, tevens heb je hier een stelmogelijkheid van ongeveer mm. De zwarte steigerbuis koppelingen zijn niet geschikt voor buiten. Per stuk eventueel met stalen steigerkrat prijs is ex btw. Deze rubber voetplaten zijn ontworpen om het risico van beschadiging van vloeren bij gebruik van steigers te elimineren.


De tegel biedt ook een hoge kwaliteit grip op gepolijste.

Combineer de CanDo steigerbuis voetplaat met doorsnede 27mm met de CanDo steigerbuizen met diameter 27mm. Kies de verbinder voor jouw unieke meubel! Jij bepaalt de vorm, grootte en comfort van je meubel. Steigerbuiskoppelingen kunnen binnen in huis en buiten toegepast worden.


De metalen koppeling is van. Voor het op de juiste hoogte stellen van uw steiger. Prijs vanaf: € 3Excl. De voetplaat kan ook worden vastgezet op de ondergrond.


Kamersteigerwiel in hoogte verstelbaar Geel-Blauw 1mm.

ASC 1mm zwenkwiel voor . Voetplaten en onderstoppingen. De staanders van een steiger moeten op een voetplaat of een voetspindel rusten (zie figuur 5). Onder de voetplaat is altijd een onderstopping nodig, die de staanderbelasting spreidt naar de . Diameter mm afmeting voetplaat 1x mm. Hoogte 1mm materiaal RVS 304. Gebruikte voetplaatjes altijd makkelijk bestellen bij ABS Trading BV.


Voetspindels en voetplaten uit voorraad leverbaar bij ABS Trading BV Andelst en Joure. Zwarte buiskoppeling kan worden toegepast als een muur- wand- of plafondbevestiging. Een stevige steiger begint bij de basis!


Voetspindels, schoren en alle andere rolsteigeronderdelen eenvoudig besteld en snel geleverd uit voorraad! Gegalvaniseerde spindel met nylon passtukken geschikt voor steigerbuis Ø 5mm. Dankzij deze passtukken zal de spindel zich geheel opsluiten in de steigerbuis.


De spindel kan nog extra worden geborgd door middel van een vergrendelbout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts