maandag 16 november 2015

Onderhoud douglas hout

Hout is een natuurproduct en als je hout niet behandelt wordt het zeer snel grijs. Douglas hout na week (!) in de open lucht. Er zijn verschillende manieren om hout te behandelen.


Op deze pagina geven wij de meest voorkomende alternatieven van onbehandeld hout en de meest . Lees hier informatie hoe je douglas hout moet behandelen. Zorg dus dat het douglas hout goed droog is voor aanvang van de behandeling en tot uur na de behandeling. Dien ik dan de whitewash jaarlijks bij te houden of is het dan onderhoud vrij? Meestal wordt douglas hout buiten toegepast. Omdat het douglas hout is blootgesteld aan weersinvloeden als vocht en zon, is behandeling en bescherming van het hout van belang.


Met name bij houten tuinmeubelen, schuttingen en tuinhuizen is onderhoud van belang. Het toepassen van een impregneermiddel is niet nodig. De olie geeft de meest natuurlijke afwerking.


De onderhoudsintervallen van de olie . Heeft je hout na een tijdje een nieuw onderhoudslaagje nodig? Dan volstaat het om het hout even licht op te schuren. Daarna kun je direct een nieuwe laag aanbrengen.


Hebben slechts bepaalde delen van het hout weer een nieuw laagje olie nodig? Het voordeel van douglas hout behandelen met olie is . Om een onderhoudslaag aant ebrengen volstaat het om het hout licht te schuren. Wil je kiezen voor een onbewerkte, natuurvriendelijke houtsoort?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts