vrijdag 27 november 2015

Portugese keukentegels

De tegeltjes zijn al heel wat jaren een veel gekozen product in woningen en panden. Dit maakt het een tijdloos, maar vooral uniek product. Hier kunt u meer informatie vinden.


Neem dan eens een kijkje in het aanbod wandtegels bij Tegelmegashop. Portugese tegels toepassen in je hal, keuken of badkamer?

Wij zijn een van de grootste leveranciers van A- merken tegels in de regio en op online gebied in Nederland en Belgie. Eeuwen geleden werden in Portugal onder invloed van de Moren tegels gemaakt op traditionele wijze. U vindt ze tot op de dag van vandaag nog in de kastelen, pousadas en patriciershuizen. Castelo hanteert nog steeds dezelfde milieu-vriendelijke methode voor het vervaardigen van haar vloer- en wandtegels. Koop of Verkoop portugese tegels op Marktplaats.


Eigen productie, handgemaakte tegels uit voorraad leverbaar, deskund. Meer ideeën over Marokkaanse tegels, Mexicaanse tegels en Blauwe tegels.

Cementtegels noemen we ook wel patroontegels. Wij zijn de specialist met nog echt handgemaakte persoonlijk benadering. Snelle levering gratis vanaf € 350! De prachtige decors van deze tegels zijn een fantastische verrijking voor een baan achter de douche . Is deze handgemaakte tegel ook geschikt voor uw woning? Wij hebben vele merken waaronder Castelo.


Laat u inspireren in onze showroom. Kom ze bewonderen in onze showroom of bel ons op voor uw plan op maat. We hebben de mooiste soorten met bloemmotief of andere mooie tekeningen in de toplaag.


De keuze is reuze en voor ieder wat wils. Voor een ruim assortiment . Enig nadeel: ik wil elke keer weer aan de slag met . Vervolgens heb je de keuze om een tegelcollectie en -serie te kiezen en kan je de ruimte aankleden met de tegels die bij jouw smaak aansluiten. Gebruik de pijltjes om meer ruimtes, collecties, series en tegels te ontdekken.


Jouw ideale ruimte samengesteld?

Klik op de vergelijk button om een tweede ruimte te creëren. U vindt bij ons een breed assortiment tegels van verschillende merken, soorten, maten en kleuren waardoor er altijd een passende tegel voor uw woning tussen zit. Bekijk de complete collectie gemakkelijk online of maak een afspraak met een van onze . Gezellig, geborgen, huiselijk.


Een woonstijl met warmte. Met hout, pastel en off-white tinten als basis. De accessoires, de vloer en de betegelde wanden zorgen voor de accenten, die je op verschillende manieren kunt invullen. Op zoek naar Tegels Amsterdam? Wij bieden de tegels altijd aan voor de scherpste prijs!


Gerecenseerd door Angela Starnes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts