woensdag 18 november 2015

Tegels badkamer praxis

Van vloertegels tot wandtegels en badkamertegels, bij Praxis vind je de juiste tegels voor de klus. Bekijk ons grote assortiment tegels en accessoires. Het inrichten van een badkamer is een klus waar heel wat bij komt kijken.


Tegels zijn namelijk de basis van iedere badkamer. Badkamertegels komen in veel formaten, veel kleuren en verschillende kwaliteiten.

Waar je op moet letten bij het aanschaffen van badkamertegels. De eerste trend die in de video besproken wordt is het visgraatmotief. Met sommige wandtegels kun je eenvoudig een visgraatmotief leggen! Ook zijn er tegels in veel verschillende kleuren.


Dit zorgt voor een speels en origineel effect. Wil je überhaupt weten hoe je wandtegels kunt . Hierdoor krijg je een heel speels effect bij het.

Tegelverf in de keuken of badkamer. Kunnen jouw verkleurde tegels wel een vers likje verf gebruiken? Of ben je uitgekeken op de oude kleur? Met de tegelverf van Praxis laat je tegels er weer zo goed als nieuw uitzien! Hier is de ardennes grey vloertegel te zien met een afmeting van x 60cm.


Praxis heeft een breed assortiment aan vloertegels die bijvoorbeeld in de badkamer , keuken of gang geplaatst kunnen worden. Hier is de contract anthracite vloertegel te zien met een afmeting van x 60cm. We zouden graag over de bestaande tegelmuur pvc lijmen. Deze vloertegel van Praxis is . Dat scheelt heel veel werk en het lijkt me gewoon mooi! Ik bedoel dus echt voor de muur.


Hier is een glans witte wandtegel te zien met een afmeting van x 40cm. De wandtegels van Praxis zijn alleen . En in welke stijl wil jij jouw badkamer ? Ook de badkamermeubels en toilet dat je kiest hebben grote invloed. Niet alleen de douche of het bad bepalen de sfeer.

Daarnaast zijn een mooie spiegel en goede verlichting heel belangrijk. Bij Praxis heb je heel veel keuze in onder andere tegels om precies die badkamer te . Eenvoudig zelf tegels zetten? Je badkamer betegelen moeilijk? Stuk makkelijker dan met échte tegels , en dat terwijl ze niet van echt te onderscheiden zijn.


In tegenstelling tot bij . In onze handige Praxis instructievideo laten wij zien hoe een tegel vervangen moet worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts