maandag 16 november 2015

Eiken lamellen

Land van herkomst: Oekraïne, Duitslan Frankrijk, etc. Toepassing: Vloeren, panelen, lambrisering . Bestelbaar via de webshop. Europees eiken weinig noesten x 1mm.


Van Laere Hout is een moderne houthandel in Haaften en levert houtsoorten in hoogwaardig halffabricaat waaronder eiken massief doorgaande lamellen. Slavonisch eiken is een harde en sterke eikensoort.

Door de langzame groei van de boom liggen de jaarringen dicht op elkaar. Hierdoor heeft het hout bijna geen werking. De lokale overheid wijst percelen aan welke dat jaar gekapt mogen worden. Na het kappen is nieuwe aanplant van bomen verplicht. Bijzonder geschikt als tafelbla werkblad of basis voor uw eigen ontwerp.


Veel toegepast als keukenblad of wastafelplank. Kwaliteit van het houten paneel: Het hout . Ontdek het eiken massief met doorgaande lamel van Leeuwerik.

Houthandel Jorissen levert massief eiken panelen met doorgaande lamellen. De lamellen hebben standaard een breedte van 55mm tot en met 120mm, bredere lamellen zijn op maat te produceren. Een type vloer en een houtsoort die in deze tijden heel veel verkocht wordt.


Het woordt lamelparket is een algemene naam voor een houten toplaag dat op iets anders is geplakt. Voor onze eiken lamel vloer gebruiken wij een solide onderplaat en een eiken toplaag. Bekijk nu de vele mogelijkheden voor deze vloer.


Deze foutvrije panelen zijn bestemd voor het upgraden van uw vuren trappen met Eiken massieve traptreden. Nederlands geproduceerd duo plank Eiken Parket. Aangeboden m² aan eiken houten planken een lamellen vloer.


Uw dichte trap renoveren? BHG Traprenovatie werkt met 16mm massief eiken klasse AA met een kleine lamel. Goedkoop en binnen één dag gereed! Aanbieding: Eiken extra rustiek lamellen.


Profiteer van onze speciale Nieuwjaarsaanbieding: een prachtige eiken lamelvloer voor 3per m² (incl. btw). De eiken lamelvloer is uitgevoerd in extra rustiek, naturel en wit geolied. Kom gerust langs in onze showroom om deze en onze . Stoere eiken planken Z tafel.


U kunt de tafel tevens bekijken in onze showroom waar u meteen alles aan onze specalisten kunt vragen.

Ons adres vindt bij de contactgevens. De voordelen van Jaloezieen-fabriek. Deze week een unieke aanbieding op onze eiken vloeren. Deze planken hebben een mooie rustieke en levendige uitstraling. De vloerdelen krijgt u in een gewenste afwerking wat u wilt.


De basisbak is voorzien van stevige wielen met als voordeel dat de bak zeer eenvoudig te verplaatsen is. Een natuurlijke houten vloer die een levenlang mee gaat? De duoplanken worden standaard geproduceerd met 2-groeven over de lange zijden. Nieuw op het gebied van houten terrassen zijn de eiken terrasplanken, ecologisch verantwoord én betaalbaar! De eikenhouten terrasplanken van Carpentier komen uit goed beheerde bossen met een PEFC-certificaat (evt.


FSC). Veel tropische hardhoutsoorten uit bijvoorbeeld Brazilië en Afrika hebben dit niet. Bent u op zoek naar Lamelparket vloer?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts