woensdag 18 november 2015

Isobouw eps 100

Hoge blijvende isolatiewaarden in de winter. Eenvoudig en snel te verwerken. Altijd in brandveilige SE-kwaliteit. Het wordt altijd geleverd in brandveilige SE-kwaliteit. EPS is 1 recyclebaar.


Drukvast en uitstekend beloopbaar.

Een hoge blijvende isolatiewaarden. Het brede assortiment van blokken, platen en parels biedt alle mogelijkheden. Verschillende typen, dikten e. Gevelisolatie 6Vloerisolatie 7Funderings- bekisting. Isolatieplaten, -blokken en -parels van EPS.


LEVERINGSPROGRAMMA STANDAARDMATEN. Leverbare standaarddiktes. Referentie Rijwoning gedurende een periode van jaar. Vergeleken per functionele eenheid van m² isolatie met een Rd-waarde van m².

Naam en contactadres van de fabrikant. Het materiaal is eenvoudig en snel te verwerken, heeft een hoge druksterkte en is vochtongevoelig. De toepassing van een folie is . Vloerplaat, zijn ook andere uitvoeringen leverbaar.


Matrijsgevormde of contourgesneden delen voor toepassing bij prefab-vloeren of parels voor de. Soms is bij toepassing de isolatiewaarde maatgeven de andere keer de drukvasthei of een combinatie daarvan. Gevels : buitenisolatie dmv panelen in eps -schuim met ineenpassing, met . Gratis levering op Noord- en Zuid-Beveland. Polystyreen EPS100SE komo pp. Dikte (mm): isolatie: 40.


Nieuws oover spouwisolatie, en oplossingen voor vlak dak. Resultaat: zelfs bij een. DUBOkeurcertificaat vloerisolatie 1-SE. Geldigheidsduur verklaring. Met name het gebruiksgemak en de eenvoudige toepassing van onze producten staan hierbij voorop.


IsoBouw staat voor INNOVATIE IN ISOLATIE.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts