woensdag 18 november 2015

Rvs cilinder

Almotion levert roestvast stalen pneumatische cilinders in verschillende uitvoeringen. Alle merken RVS cilinders. Pneumatische cilinders van RVS met de montagemogelijkheden ook van RVS. Robuuste en betrouwbare RVS cilinders bedoeld om te functioneren onder barre omstandigheden zoals bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie waar de cilinders zeer regelmatig gereinigd worden.


SSH Stainless is een Deense fabrikant van roestvrijstalen hydraulische componenten waaronder cilinders.

De maximum werkdruk is 20MPa (2bar). Typische toepassingsgebieden zijn . IngIndex hydrauliek cilinders. Hieronder vindt u samenvatting van onze cilinders. Klik hierop om verder te gaan. Wij leveren ook RVS cilinders en cilinders volgens tekening.


Staat uw model er niet bij? Recent heeft ABS Cilinders voor haar klant in de luxe jachtbouw een tal hydraulische cilinders geleverd.

Deze cilinders zijn gemaakt uit massief RVS 329. De specialist in RVS verbindingen bied zijn klanten nu ook een keuze uit een veelvoud van norm- cilinders in de maten ømm tot ø1mm in RVS 1. AISI 3geschikt om ingezet te worden in ruwe omstandigheden. Type Staal verzinkt, Type 1. De meest complete webshop op het gebied van veiligheid in en rondom uw woning of bedrijf.


Duidelijkhei Veilighei Zekerheid. Producten voor de chemische industrie. Actuator membraam afsluiter. Pneumatiek en Fluid Control producten uit voorraad leverbaar.


INDUSER levert een uitgebreid programma pneumatische cilinders. Nieuw zijn RVS cilinders in diverse uitvoeringen. Naast vele standaard uitvoeringen leveren wij ook vele speciale uitvoeringen, met bijvoorbeeld afwijkende afmetingen en speciale schroefdraden. Onderstaand een overzicht van onze standaard cilinders. Materiaal: RVS 3-K3Geschikt voor binnen en buiten.


Onderhoudsvriendelijk Bestand tegen elk klimaat. Bestel online of kom naar één van onze winkels. Kwantum, daar woon je beter van!

Rvs cilinder ijkgewicht met een nauwkeurigheidsklasse M1. Geschikt om klasse III en klasse IV weegschalen te kalibreren. Meer informatie op onze website. De serievan Camozzi omvat roest-vaststalen cilinders die zijn uitgevoerd met clean design en hiermee geschikt voor toepassing in onder meer de voedingsmiddelen-, farmaceutische en nucleaire industrie. Daarnaast zijn ze te gebruiken.


De CRDSNU- cilinder van Festo is speciaal ontwikkeld voor toepassing in de farmaceutische, levensmiddelen- en verpakkingsindustrie. Hij is vervaardigd van roestvrijstaal en door zijn constructie bestand tegen agressieve reinigingsmethodes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts