donderdag 19 november 2015

Plisséhor

Moderne uitstraling en ook nog eens heel gebruiksvriendelijk. Dat zijn de decoratieve plisséhorren van Hamstra horren. Stel uw raam plissé hor op maat eenvoudig samen.


Bezoek onze showrooms in Breda, Hoofddorp of Purmerend. Houd vliegen en insecten buiten de deur in het warme weer!

Heeft u bijvoorbeeld een schuifraam of een . Het gevouwen gaas van de plisse hor vindt zijn oorsprong in Japan. Door de gevouwen structuur kan het gaas tegen een stootje. Het gaas van de hor is speciaal ontwikkeld om te kunnen plisseren.


Met andere woorden: de plisse hordeur rolt niet op, maar vouwt op. Verder heeft het gaas de eigenschap dat het. Dit houdt in dat de deur als een harmonica in elkaar schuift als u hem open maakt.


Hierdoor wordt er veel ruimte bespaard in vergelijking met een opendraaiende hor.

Deze plisséhor is een decoratieve manier van insectenwering. De hor is zelf op maat te maken en kan zowel op als in het kozijn worden geplaatst. De koorden van zowel de plissé raamhor, de plissé hordeur als de duo plissé hor kunnen worden vervangen.


Het verschilt per type hoe de koorden worden vervangen. De plisséhor is een bijzonder luxe en stijlvol type hor die tevens veelzijdig inzetbaar is. Bekijk horren van Bruynzeel en vind een verkooppunt in de buurt. Vind plisse hor op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Strak vormgegeven en soepel lopend plisse hor of raamhor met het bekende gevouwen gaas. Samen met de plisséhordeur zorgt de raamplissé voor eenheid in huis en een uniforme uitstraling naar buiten. Een raamplissé voorzet unit is op alle ramen toepasbaar! Hefschuifpui - plisséhor verwijderen en plaatsen.


De treklijst blijft in elke stand staan en klapt niet vanzelf terug. Door het veersysteem kan het gaas niet uit de geleiders waaien. Een plissehor is een relatief nieuw product in Nederland.


De innovatie van het moment : Jappanse vouwkunst tot in het detail elegant en gebruiksvriendelijk vormgegeven.

Spanningsvrij te bedienen en eenvoudig te verwijderen in de wintermaanden door het klik montageprofiel. De originele plisséhor is gebaseerd op Japanse patenten. Plissé Hor voor ramen en deuren. Inmiddels zijn er imitaties op de markt gekomen die goedkoper (of duurder) zijn . Wij hebben oplossingen voor vrijwel ieder raam of deur.


De Bruynzeel horschuifpui s7is een complete set waarmee u een vaste hor kunt maken die u scharnierend op uw kozijn kunt plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts