vrijdag 13 november 2015

Verf verwijderen van buitenmuur

In deze klus lijsten we de verschillende methodes op waarmee je een oude verflaag van je gevel kan verwijderen. We hebben verf op onze gevel gemorst. Latex verwijderen van een bakstenen muur lijkt een hele klus. Met Fluxaf Green afbijtmiddel is het echter zo gepiept!


In dit blog leggen we uit hoe.

Een van de methodes waarop wij verflagen van baksteen gevels kunnen verwijderen. We zien het veel bij oude huizen: de gevel is ooit met witte verf behandeld waardoor de authentieke uitstraling van het pand verdwenen is. Het verwijderen van de verf zonder de stenen aan te tasten is een lastig karwei.


Bij dit project hebben we gevelreiniging toegepast en een foto. Wanneer het er pas op zit, is het advies de verf te laten drogen en daarna weg te krabben. Met oplosmiddel of, bij watergedragen verven, met water verwijderen , . Verf verwijderen van een muur is specialistisch werk.

Het resultaat is oogverblindend. Wacht niet langer en vraag om advies van HGT Geveltechniek. De vorige bewoners hebben de schuur wit geverf wij zouden graag de oude steen weer zien.


We willen de verf verwijderen van de buitenmuur op de schuur. Denk hierbij aan graffiti verwijderen , of hele zware roetaanslag dat je met een chemisch middel er niet af krijgt. Vocht wordt vermengd met het juiste straalmiddel (een grovere stof) en die wordt onder lage druk (ongeveer bar) tegen je buiten muur. Ik wil namelijk de ongelooflijk slecht geverfde muur ontdoen van de verflagen. Je krijgt nu korting tijdens onze actieweek!


Krijg deze week korting op al onze verven, behang, muurstickers en toebehoren! Hallo, ik heb in de tuin een bakstenen muur welke geverfd is. Nu wil ik deze verf graag verwijderen.


Deze zomer komen ze nieuwe ramen plaatsen,ik zou die muur toch wat proper willen krijgen tegen dan. Hoe kan ik dit het beste doen? Ik heb al met afbijtsmiddel geprobeerd maar krijg het er . Natte verf op glas zou ik met keukenrol zo veel mogelijk verwijderen en dan evt het laatste .

Verwijderen verf buitenmuur. Type klus: Muren of gevels reinigen of zandstralen. Materiaal verzorgd door: De vakman. Eerste werkdag: Zo snel mogelijk . De muren waren echter wit geverfd en bijgevolg heb ik nu nog een groot wit vlak op de buitenmuur. Weet iemand hoe ik de verf eraf kan krijgen.


Eerst behandelen wij de verf een paar keer met een afbijtpasta naargelang de lagen verf op de gevel of muur herhalen we die handeling. Daarna word de overige verf verwijderd met een lichte nevelstraling zodat de identiteit van de steen niet verloren gaat. Door water te mengen met een of meerdere chemische stoffen en deze vervolgens tegen de buitenmuur te spuiten wordt hardnekkig vuil verwijderd.


Deze vorm van reinigen wordt gebruikt bij bijvoorbeeld het verwijderen van verfresten. Chemisch reinigen maakt het mogelijk om een groter oppervlak in korte tijd te reinigen. Graffiti is een hardnekkige soort verf die blijvende schade aan de ondergrond kan veroorzaken.


Gelukkig kan een specialist graffiti verwijderen. Er bestaan een drietal technieken hiervoor, afhankelijk van het type ondergrond van de muur. Wil je graffiti laten verwijderen door een professional .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts