vrijdag 27 november 2015

Tegel info

Vraag tegelmonsters aan in onze shop. Ruime collectie tegels tegen scherpe prijzen. Bekijk direct ons online assortiment. Zo vindt u in ons assortiment ook tegels die voor zowel wand als vloer zijn te gebruiken.


TEGELinfo is uw tegel specialist.

Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Met deze bijzondere ruitvormige tegels kun je heel creatief de meest uiteenlopende decoraties maken. Met drie tegels maak je bijvoorbeeld een kubus met 3D effect.


De ruitvorm is een echte klassieker die ook in een modern interieur buitengewoon vernieuwend is. Nominatie bekijken – Stem op deze publicatie. Word vandaag gratis lid van LinkedIn.


De meest volledige site met ruim 66.

Tegelinfo , Bergen op Zoom. Voor veel keramische bedrijven zijn tegels met een bijzondere vorm of afwijkende maat door de steeds verdergaande standaardisering zeer lastig te produceren. Het wordt nog lastiger wanneer u om een zelf ontworpen reliëf vraagt. Decoraties in kleine oplagen zijn schrikbarend duur door de traditionele . Zellige zijn artisanale kleitegels die hun oorsprong hebben in het oude Middellandse Zeegebied en het Midden-Oosten. SHOWROOM IN BUNSCHOTEN OP DIT MOMENT GESLOTEN.


Bezoek de website of kom langs in onze showroom. Een formaat dat evengoed in de categorie van de kleine tegels als van de grote tegels behoort. Het is maar hoe je het bekijkt, want wij hebben ook een ruim aanbod in XL-formaten als 80x8 90x9 45x9 100x10 60x120. Meer specifieke info over grote tegels en over het nieuwe formaat 75xvind je . De wandtegels bepalen voor een groot deel de uitstraling van uw badkamer. Er zijn eindeloos veel soorten wandtegels.


Daardoor kunt u altijd de perfecte sfeer creëren. Zijn uw oude tegels aan vervanging toe? Bij Maxaro hebben we een groot assortiment tegels voor de wand tegen de scherpste prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts