maandag 23 november 2015

Plat dak isoleren

Het isoleren van een plat dak vergt een totaal andere aanpak dan deze bij een schuin dak. In dit artikel bespreken we de verschillende plaatsingsmethoden en de meest gebruikte isolatiematerialen om platte daken te isoleren. Om de isolatie van een bestaand plat dak te verbeteren, is een na- isolatie met isolatieplaten een ideale oplossing. Een plat dak isoleren kan volgens verschillende methoden gebeuren. Meer info over de opbouw, prijzen en materialen vind je hier.


Vraag online prijzen aan!

Het laten isoleren van een bestaand of nieuw plat dak is totaal anders dan het plaatsen van isolatie bij een schuin dak. Zo kan er gekozen worden om vanaf de buitenzijde of de binnenzijde te isoleren. We zullen u op deze pagina informatie verstrekken over het plaatsen, de isolatiematerialen en de kosten . Bekijk hier ons aanbod Plat Dak Isolatie.


Het het plaatsen van dakisolatie op platte daken langs de buiten- en binnenzijde behoren tot de taak van de dakwerker. Wat is warm-dak- isolatie ? We bespreken de gangbare methoden om een plat dak te isoleren. Uw dak isoleren levert meer comfort op en bespaart u geld.

In dit onderdeel van Mijnkluswijzer wordt uitleg gegeven welke mogelijkheden en hoe u uw plat dak kunt isoleren. Plat dak kunt u op verschillende manieren isoleren. Spring naar Het omgekeerd plat dak - Het warm plat dak. Een warm dak is een dak waarbij de isolatie aan de buitenzijde van de dakconstructie is aangebracht. Hierdoor wordt de dakconstructie samen met de woning opgewarmd.


Bovenop de isolatielaag wordt een afdekking of waterkerende laag aangebracht. Indien u in het bezit bent van een plat dak heeft u de mogelijkheid om uw dak te isoleren. Dit kan zowel aan de buitenkant van het platte dak als aan de binnenkant.


Echter raden wij u aan om altij. Binnenkant plat dak isoleren. Bij het isoleren van de binnenkant van het dak, de koud-dakconstructie, zit het isolatiemateriaal onder het dakbeschot, tussen de dakbalken. Een koud-dakconstructie past u alleen toe op houten daken. Isoleren aan de binnenkant van het platte dak kunt u het beste doen tussen de dakbalken.


Vertrouw op de totaalservice van Dakrubbercentrale voor het isoleren van uw plat dak. Kies voor de vele voordelen van EPDM als nieuwe dakbedekking. Dit zal vaak leiden tot vochtproblemen. Bij platte daken is het daarom aan te raden om aan de bovenzijde te isoleren.


Soms is dit echter niet mogelijk.

Hiervoor biedt Isover een speciale isolatie -oplossing. Het dak wordt aan de onderzijde . EPS isolatie is hoogwaardige dakisolatie geschikt voor iedere toepassingen op platte daken. UNILIN biedt een waaier aan producten voor de isolatie van het plat dak.


De eigenschappen ervan zijn afgestemd op de verdere afwerking van het dak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts