maandag 16 november 2015

Kokosmat op maat

Voordeelmat kokosmatten zijn robuust, toepasbaar in vele interieur stijlen en kunnen in elke gewenste vorm gesneden worden. Supacoir ( private label ) kokosmat in hoogte van mm ( projectgeschikt ) alleen . Zo leveren wij basismatten voor licht huishoudelijk gebruik tot zware projectmatten. Meer dan een schoenenveger.


Op zoek naar een kokosmat op maat gesneden? Bij ons bestelt u eenvoudig een mooie kokosmat op maat !

Een kokosmat is ideaal om uw vloer binnen droog én schoon te houden. Tegenwoordig is een kokosmat veel meer dan alleen een schoenenveger. Onze kokosmat is scherp geprijsd omdat wij rechtstreeks bij de fabrikant inkopen. De meest bekende onder de deurmatten is wel de kokosmat. Deze robuuste kokos deurmat van Nederlands fabrikaat combineert een natuurlijke schoonheid met een bijzonder lange levensduur.


Sterk, fraai om te zien, perfect borstelende werking. Uw voordeel: € ( ). Kokosmat op maat vanaf rol Naturel. Voor bedrijf en particulier.

Leverbaar in verschillende diktes. Ideaal voor plaatsing in een uitsparing in de vloer. Als Mat, of op maat van de rol. Eenvoudig zel bijsnijden via de achterkant van de mat.


Bent u op zoek naar een kokosmat op maat ? De lengte, de breedte en de kleur kunt u zelf aangeven. Wij gaan vervolgens voor u aan de slag om uw . Wilt u een kokosmat kopen? Dan bent u bij Mattenvoordeel aan het juiste adres. U kunt tevens kiezen voor een kokosmat op maat of een kokosmat op rol. Die je op maat kunt laten maken en personaliseren ? Bekijk onze collectie kokosmatten nu online!


Wij leveren verschillende kwaliteiten kokosmatten in verschillende diktes. Om te kijken welke kwaliteit u nodig heeft kijkt u eerst naar de diepte van de uitsparing. Bestel online hier uw kokosmat op maat.


Robuuste schoonloopmatten in verschillende kleuren. Wij snijden ze op maat en u betaalt wat u bestelt. Goedkoop door rechtstreekse.

Tip aanbiedingen, deurmatten, schoonloopmatten, droogloopmatten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts