maandag 30 november 2015

Hor maken voor kantelraam

De hor voor kantelraam wordt voorzien van kunststof klemveertjes om de hor naadloos te laten sluiten in het kozijn. Schroeven of boren in het. U kunt uw inklemhor bestellen in verschillende standaard RAL kleuren, maar u kunt uw inklemhor ook in iedere gewenste kleur laten maken.


De profielen van de inklemhor zijn . Voor een draai- kiepraam , ook wel een kiep- kantelraam genoem dan is de inzethor PE-1van. Unieke hor voor draai-kiep ramen, geen gaas voor je uitzicht!

Nu ben ik vannacht een uur bezig. Maar met latjes en horregaas (te koop bij bijv. kampeerzaak) kun je zelf ook makkelijk een hor maken. Om de hor te installeren, opent u het raam en drukt u de gemonteerde hor tussen het kozijn. In het geval dat uw raam iets groter is dan de zojuist gemonteerde hor , gebruikt u de . Voor het zelf maken van uw inzethor gebruikt u inzethor profielen. Deze inzethor profielen worden gebruikt voor draai-kiepramen.


Horren houden muggen en andere insecten buiten. Bekijk ons assortiment horren voor draaikiepramen online en vind een verkooppunt in de buurt.

Voor draaikiepramen hebben wij de inzethor ontwikkeld. Je kunt de hor in het kozijn klemmen zonder te schroeven en dan nog steeds het raam bedienen. Speciaal voor draaikiepramen hebben wij de inzethor.


Alle onderdelen om zelf een hor voor een deur of een raam te maken , bestel je eenvoudig en snel online bij Formido, de voordelige bouwmarkt bij jou in de buurt. De oplossing voor draai kiep ramen, geen last meer van muggen en ongedierte. Bestel direct een inzethor op onze webshop! Inzethorren op maat voor alle draai-kiepramen.


Laagste prijs, razendsnel geleverd. Wij ruilen maatwerk gewoon om. Ben je op zoek naar een hor ? Met het advies van Praxis ben je verzekerd van een hor die past bij jouw wensen. Heb je een draai- kiepraam ? Dan heb je een andere hor nodig.


Allereerst is het belangrijk om alle delen waar de hor langs schuift regelmatig vrij te maken van zand en ander vuil. Hiervoor, maar ook voor het . Maak vervolgens je keuze. Onderaan de gekleurde informatiesticker is ook het schapnummer vermeld waarboven je het product kunt vinden in het schap.

De tekeningen vind je ook terug op de . Ga je de uitdaging aan, zelf een hor maken ? Met het stappenplan op vtwonen, wordt het heel eenvoudig. Kijk snel verder voor de werkwijze, materiaal en tips. De meest praktische en subtiele oplossing voor uw draai- kiepraam of naar binnen draaiend raam. De inzethor plaatst u zelf in een mum van tijd en is ook weer eenvoudig uitneembaar en dus makkelijk schoon te maken.


Natuurlijk kan het raam gewoon worden gesloten zonder de hor te verwijderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts