maandag 25 mei 2015

Witte wandtegels badkamer

Geef uw badkamer , keuken of toilet een unieke uitstraling! Gaat u uw badkamer , toilet of keuken renoveren? Geef uw ruimte een luxe uitstraling met behulp van wandtegels.


Voor een breed assortiment aan. Wilt u graag uw douche, badkamer of toilet inrichten in een strak, modern design ?

Dan zijn eenvoudig afneembare tegels badkamer op uw vloer en wand niet alleen een mooie, maar ook een hygiënische oplossing. De tegels badkamer in het assortiment van Tegeldepot zijn eenvoudig met water afneembaar. Online koopt u wandtegels voor de badkamer op Tegelmegashop. Wandtegels nu bij HORNBACH kopen!


U kunt de kleuren van de wandtegels uiteraard combineren met uw vloertegels in de badkamer en kiezen voor prachtige nuances en accenten, zoals mozaik, strips en stroken. Metro keuken wandtegels Steenbok Biselado 10xwit. Sanitairwinkel is dé specialist in wandtegels met een groot assortiment witte wandtegels.


Scherpe prijzen en een uitstekende service!

Bekijk en vergelijk direct het uitgebreide assortiment wandtegels van Praxis en reserveer direct. Houd je collage ernaast en het is bijvoorbeeld veel gemakkelijker de juiste badkamertegels te kiezen voor jouw nieuwe badkamer. Tegel stroken, tegel strips, betonlook. Alleen met GAMMA Voordeelpas.


Zo kom je hier de populaire witte wandtegels tegen, maar ook mooie mozaiek tegels. Wat steeds vaker voor komt is dat je grote vloertegels als wandtegels gebruikt. Hierdoor krijg je een 30x3 30xof zelfs een 60xtegel aan de wand. Door het gebruik van grote tegels lijkt je toiletruimte of badkamer groter. Deze bestel je eenvoudig en snel online bij Formido, de voordelige bouwmarkt bij jou in de buurt.


Witte wandtegels vormen een goede basis voor iedere badkamer. Niet voor niets is wit dan ook de meest verkochte kleur wandtegels. Wit straalt frisheid en een schoon gevoel uit. In een badkamer of toilet is dat prettig.


Wit weerkaatst licht en dat zorgt ervoor dat een ruimte groter lijkt. Ongekend matte tegels in keramische aardetinten, zwart, wit en neutraal grijs. Op elkaar afgestemde kleuren voor het ontwerpen van monochrome interieurs.


Vind badkamer tegels op Marktplaats.

A- kwaliteit witte wandtegels voor uw badkamer en toilet. Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats. Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Witte panelen (30x40) enkel verpakt Witte en Zwarte panelen (40x60) dubbel verpakt Van €7voor slechts €395… € 395. Ze zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar, zoals mat of glans.


Ook zijn er verschillende kleuren wit , zoals gebroken wit , crème of juist spierwit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts