dinsdag 19 mei 2015

Mini convectorput

Bij CVtotaal ben je aan het juiste adres! Mini Canal convectorput , met lage inbouwdiepte. Het volledige binnenwerk is “onzichtbaar” donkergrijs gelakt.


Voor grote vensteroppervlakken in woonruimtes en wintertuinen, maar ook voor etalages en kantoren. Opgegeven maten zijn in cm.

Verborgen onder het rooster zit een supersnel Low -H2O . Na de afwerking van de vloer, is enkel nog het rooster zichtbaar. Deze mini convectorput van het merk Variotherm heeft slechts een inbouwdiepte van 9cm en perfecte inbouwafmetingen. Zeer hoge afgifte en reactietijd.


Deze ondiepe convectorput kan door het omgekeerd kader in de . Het enige wat nog opvalt is het begaanbare afdekrooster, dat perfect aan het interieur . Met een hoogte vanaf centimeter is de mini Canal zelf geschikt voor etages. In onderstaande link treft u de technische informatie en prijslijst aan.

Is de ruimte voor een radiator beperkt? Door de minimale inbouwdiepte vanaf slechts centimeter is de convectorput zelfs geschikt voor . Correct en snel geleverd. Gedegen technische ondersteuning. Jaga-Overzichtspagina-Logo-5 . Maak dan gebruik van het assortiment convectorputten van CV Totaal.


CVTotaal levert een convectorput van het merk Jaga uit Diepenbeek te België. Het betreft een hoogwaardige convectorput die waterdicht is. Een convectorput is ideaal voor een woning met grote glazen wanden. De convectoren zitten namelijk volledig in de vloer.


Ideaal voor een strak ingerichte woonkamer. Doordat je kunt kiezen uit allerlei geanodiseerde afdekroosters en kleuren vallen de convectorputten niet op. Jouw ideeën, jouw sfeer, jouw stijl Laat je inspireren welke Jaga radiator het beste bij jouw interieur past.


De radiator mag gezien worden, . Kampmann mini convectorput verwarming, Katherm QK18 lengte 2. Dit betreft een nieuw product.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts