vrijdag 29 mei 2015

Serre zonwering

Een veranda zonwering verhoogt het comfort van uw veranda of serre. De veranda zonwering houdt de warmte tegen en voorkomt verkleuring van uw spullen door UV straling. De mogelijkheid bestaat om de veranda zonwering zowel aan de bovenzijde van het dak te plaatsen als aan de onderzijde.


Dankzij een serre of overkapping kan je van vroeg in het voorjaar tot ver in de herfst genieten van het buitenleven. Maar in de volle zomerzon kan het snel warm worden onder een glazen dak. WGM Top, de doorontwikkeling van de succesvolle, bovengemonteerde serrezonwering van weinor is gebaseerd op bewezen technologie gecombineerd met modern design.

Meer beleven … Let op: het weinor productassortiment kan per land verschillen. Door de zonnestraling kan het in uw serre wel graden worden. Om ook bij zonneschijn optimaal van uw serre te kunnen genieten, is serre - zonwering noodzakelijk.


De Veldman modellen overtuigen door de allermodernste techniek en een grote verscheidenheid aan uitvoeringen voor de meest . Kies voor Weinor serre zonwering wanneer uw serre of overkapping in de zomer veel zon krijgt. Het kan er dan in de zomer erg warm worden. De goedkoopste zonwering webshop van Nederland. Gratis bezorgen, snelle levering en altijd jaar garantie!


Op onze site hebben wij een ruim assortiment zonwering, ook serre zonwering.

Er bestaat hierin een grote variatie in. Als u graag wilt weten hoeveel dit voor u zou kosten, kunnen wij dit gemakkelijk bepalen aan de hand van uw wensen, de gewenste bediening en kleur en de afmetingen. Ons elektrisch te bedienen serrezonwering absorbeert tot zonlicht en warmte. Het zorgt voor een koele serre, veranda of een koel terras.


Optimale temperatuur regeling in uw veranda, serre , of onder uw terrasoverkapping. Uiterst doeltreffende zonwering. In harmonie met uw veranda. U bepaalt zelf de warmte en lichtinval. Het brede serrezonwering -assortiment van VARISOL biedt bescherming tegen de zon en hitte op maat: boven het glazen dak gemonteer absorbeert de zonwering een groot deel van de straling van de zon, nog voordat de straling het huis binnen heeft kunnen gaan.


Onze serrezonwering zorgt ervoor dat u in comfortabele . Brustor B1of B1serre zonwering , de serrezonwering voor iedere serre. Met als optie uitschuifbare geleiders zodat de zon ook niet voor in de serre naar binnen schijnt. Ook voor de zonwering op uw serre of veranda kunt u prima bij Interdrape terecht. Als u in het bezit bent van een serre dan weet u dat de temperatuur door de zon in uw serre behoorlijk kan oplopen, wanneer u geen zonwering aan de binnen of buitenkant van uw serre heeft. Bent u benieuwd naar de prijs van een serre met zonwering?


Voor de binnenkant van uw . De prijs van een serre met zonwering verschilt per bedrijf en hangt ook af van de serre die u laat plaatsen. Geniet optimaal van uw veranda dankzij de stijlvolle verandazonwering van SunCircle. Maak uw serre nu compleet.

De serrezonwering of verandazonwering wordt gemonteerd bovenop de serre. In de onderlijst is een speciale constructie aangebracht die het doek strak houdt. Zonlicht en warmte worden geabsorbeerd en gereflecteerd terwijl er voldoende licht wordt doorgelaten.


Hierdoor blijft de temperatuur aangenaam in een serre. Om u producten van hoogwaardige kwaliteit te garanderen werken wij enkel samen met de gerenommeerde fabrikanten Brustor en Weinor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts