donderdag 28 mei 2015

Velux ggl ck02 2050

Dakraam breedte 55cm, hoogte 78cm. Bestel nu vóórdelig en snel bij INSTALLAND. De bedieningsgreep doet ook dienst als . Materiaal afwerking buitenzijde, Aluminium. Het dakraam roteert 180° om de as voor het eenvoudig reinigen van de buitenruit.


Kan tot 1° tuimelen en worden vergrendeld (schoonmaakstand) en in drie standen te ventileren.

Vervaardigd uit FSC gecertificeerd hout. De dakramen zijn volledig vervaardigd uit FSC gecertificeerd grenenhout en worden standaard wit afgelakt geleverd. Hiermee komt de nieuwe generat. Aanbiedingsprijs: € 2610. Beschikbaarheid: Op voorraad.


Levertijd : 3- werkdagen. Velux Tuimelvenster wit afgelakt afm. Pallet voordeel prijzen nodig?

Inclusief gootstuk edw ck 02. Dit product als eerste waarderen. Het Forest Stewardship Council (FSC) is een. Selecteer producten om mee te bestellen of Alles selecteren.


Voorbeeld printen Voeg toe aan wish list. Prijzen zijn exclusief btw. Meld u aan om onze prijzen te zien! Lees hier meer over de voordelen door klant te worden van Vihamij. VELUX tuimelramen zijn aantrekkelijk geprijsd en praktisch.


Online gootstukken voor scherpe prijs bij Bouwbestel. U kunt een tuimelvenster tot 180° om zijn as roteren (schoonmaakstand), zodat de buitenzijde van de ruit zich aan de binnenzijde bevindt. Op deze wijze is het zeer eenvoudig om de buitenruit te . Te monteren in een dakhelling van tot graden.


Standaard jaar garantie. Voorzien van ventilatieklep. Ergonomische bedieningshandgreep bovenaan. Schoonmaakstand: kan tot 180° tuimelen en kan in deze stand vergrendeld worden.

Eenvoudig te monteren, eenvoudig te gebruiken. Je hebt hierdoor genoeg ruimte om direct bediening van uw dakraam te openen en te sluiten, ook al plaatst u er bijvoorbeeld een . Tuimeldakraam van FSC gecertificeerd grenenhout wit afgelakt. Vergeet niet, voor montage van het dakraam, de juiste gootstukken mee te bestellen. Retour is mogelijk, mits onbeschadig en na controle .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts