donderdag 14 mei 2015

Glasisolatie

Wat is glasisolatie precies? Isolatieglas is, zoals de naam eigenlijk al weggeeft, glas met een betere isolatie dan normaal enkel glas of de eerste varianten van dubbel glas. Isolatieglas bestaat uit diverse lagen glas met hiertussen een loze ruimte, ook wel spouw genoemd.


In deze tussenruimte is vaak gewone lucht te . Door het dunne glas ging veel warmte verloren.

Tegenwoordig is dubbelglas of zelfs HR glas de standaard. Het glas houdt warmte binnen en ook de vochthuishouding rond je ramen en kozijnen is veel beter. Er zijn meerdere soorten glasisolatie voor je huis mogelijk. Vroeger waren de ramen in huizen gemaakt van enkel glas.


Informatie over besparen met en het aanbrengen van glasisolatie. Om de juiste glasisolatie te bereiken zijn geïsoleerde houten kozijnen vaak optimaal. Glasisolatie staat of valt met het juiste kozijn.

Daarnaast betekent een investering in glasisolatie een waardestijging van jouw woning en ben je qua energieverbruik minder belastend voor het milieu. Voorts zijn er nog een aantal andere belangrijke voordelen dat isolatieglas biedt: de geluidswerende werking, is minder inbraakgevoelig en daarbij ervaar je gewoonweg . Het kan zo zijn dat er bij u in. Wordt er nu een nieuw huis gebouw dan wordt dit huis altijd voorzien van het dikkere en energiezuinige dubbel glas. Heeft uw oude huis nog enkel glas? Dan kunt u investeren in dubbel glas voor uw woning.


Vergelijk tot wel offertes. Warmteverlies door enkel glas. Ramen hebben een grote invloed op de warmteverliezen van de woning, omdat ze een hogere warmtedoorgang hebben dan geïsoleerde muren.


Enkele beglazing kan het best vervangen worden door dubbele beglazing en bij voorkeur door superisolerende beglazing of . Isolatie glas subsidie informatie vind u op deze pagina. Glazen ruiten worden beschouwd als de belangrijkste schakels tussen het buiten en binnenklimaat in huis. Een goede glasisolatie is dus van belang en biedt allerlei pluspunten. Energie besparen met glasisolatie.


Ramen zorgen voor veel warmteverlies in huis.

Ga bij koud weer maar eens naast het raam staan, grote kans dat het daar kouder is dan in de rest van het huis. Bent u van plan uw huis te isoleren, of heeft u al geïsoleerd? Bespaar op uw energiekosten door te kiezen voor goede glasisolatie. Bekijk direct de mogelijkheden.


Als u in een bestaande woning of appartement hoogrendementsbeglazing laat plaatsen, dan kunt u daarvoor een premie krijgen van uw netbeheerder. U moet de werken laten uitvoeren door een aannemer. U kunt de terugverdientijd van deze investering berekenen met de energiewinstcalculator. Wil u geholpen worden met uw glaswerk?


Ook voor het bestellen van glas of overige vragen. Neem dan gerust contact met ons op. Aangeboden door – Designed with the Customizr theme. Glasfolie Isolatie: Voor veel mensen is het compleet vervangen van verouderd glas voor modern glas een stap te hoog waardoor wij ook een Ons Werkgebied heel goed alternatief te bieden hebben. Namelijk de Low-E Glasfolies.


Wij zijn naast schildersbedrijf ook gecertificeerd glaszetter. Bij dubbel glas bestaat je vensterglas uit twee aparte glasplaten met een luchtruimte ertussen. Deze luchtruimte zorgt ervoor dat het glas niet gaat condenseren wanneer er een groot verschil optreedt tussen buiten- en binnentemperaturen. Condensatie is namelijk een prima geleider en wanneer je glas condenseert wordt . Dat levert een forse besparing op en zorgt voor meer comfort in je huis! Gewoon dubbelglas bestaat uit twee lagen glas die met elkaar verbonden door een aluminium . De beglazing in de woning biedt onbelemmerd doorzicht en voldoende daglicht in huis.


Onderschat wordt vaak de isolerende functie van het glas. De ramen zijn dikwijls de zwakste thermische schakel in de gevel. Bij woningen met nog enkel glas of gewoon .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts