woensdag 27 mei 2015

Tegels lommel

Kom vrijblijvend langs in onze toonzaal. Kom onze tegels bewonderen in onze toonzaal. Locatie: Edward anseelestraat 17.


Iedere klant wordt op een eerlijke, vriendelijke maar zeker professionele manier bijgestaan in de keuzes op gebied van tegels , bestratingen of laminaat. Voor dat u advies wenst .

Eerste zondag van de maand gesloten. Contactinformatie, telefoon, e-mail, adres. Uw specialist voor tegels. Kwanten Tegelhandel is uw betrouwbare partner in kwaliteitsvolle vloeren en tegels in Limburg.


Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en plaatsing van vloer en wandtegels. Op zoek naar de geschikte vloer- of wandtegels of wenst u liever mozaïek voor uw terras, woning of bedrijfsvloer? Wij zorgen voor een vakkundige plaatsing!

Of van alle andere bedrijven uit de sector Bouwmaterialen, verkoop. TEGELOUTLET staat garant voor een constante evolutie en vernieuwing. Deze winkel is geplaatst in de categorie Tegels , Vloeren.


Openingsuren, adres en telefoon. Isolatiebedrijf Isola uit Tongeren gaat een samenwerking aan met de Kempense onderneming Van Lommel. De deal houdt in dat het bedrijf van Maarten Bostyn de chapewagens van Van Lommel overneemt en voortaan ook vloer- en tegelwerken gaat aanbieden, die dan weer door Van Lommel zullen . Services and products: Floor tiles, Sale, Delivery, Wall tiles.


Kasco uit Lommel aan het juiste adres. Yelp is a fun and easy way to fin recommend and talk about what's great and not so great in Lommel and beyond. DH Tegels in Lommel , reviews by real people. Lommen Tegels en Sanitair levert topkwaliteit onder het motto: ”Uw tegels en Sanitair, onze kwaliteit!


Wij richten onze werkzaamheden, het aanbrengen van tegelwerken en sanitair, hoofdzakelijk op de particuliere nieuwbouw, verbouwingen en renovatie. De winkel behoort tot de categorie Tegels. Nog eens letters alvorens uw . Engelen Vloer en Tegelhandel.


Staatsbla balans, zaakvoerders, BTW nummer,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts