vrijdag 15 mei 2015

Prijs pu gietvloer per m2

Lees hier meer over de kosten, afwerkingen en de gemiddelde prijs van een gietvloer per vierkante meter. Er zijn vele soorten gietvloeren en er zijn diverse manieren waarop een gietvloer geplaatst kan worden. In dit artikel lees je welke factoren de prijs van een gietvloer.


Polyurethaan vloer, 3-mm . Zonder deze informatie kunnen wij geen exacte prijs benoemen.

Wij kunnen wel alvast aangeven dat de gietvloer prijs per. De prijs voor oppervlaktes van meer dan 20m² berekenen we per vierkante meter,” verduidelijkt Maes. De oppervlakte is dus de grootste prijsbepaler. Hoe groter de oppervlakte, hoe goedkoper de prijs per m². Zo betaal je voor m² bij ons euro per m².


Voor een oppervlakte van 100m² betaal je 75 . Bekijk jouw gietvloer offerte.

Deze prijzen per mgaan uit van een oppervlakte van m2. Bij vooral die laatste PU vloeren is het behoorlijk eenheidsprijs verlagend als je meer mte doen hebt. De vakman (nen) moeten namelijk voor iedere bewerking langskomen met behoorlijk wat vaste lasten.


Bij meer mzijn die vaste . Dit geeft niet alleen een eenheid in het uiterlijk van de woning met dezelfde vloerafwerking maar ook een lagere prijs per m2. De polyurethaan gietvloer behoort tot de kunstharsgebonden vloeren. Gietvloer – m, Vaste staffel (excl btw), € 3. Deze vloer is speciaal ontwikkeld voor particulier gebruik en biedt dan ook verschillende voordelen. Zo krast de PU vloer minder snel en kan hij goed samen met vloerverwarming. De gemiddelde prijs van polyurethaan ligt tussen de . De meest toegepaste zijn polyurethaan , epoxy, steentapijt en een troffelvloer.


De prijs hangt vooral af van het soort vloer dat je kiest, hoeveel lagen er worden aangebracht, de vierkante meters en de eventuele extra opties. De volgende tabel geeft de prijzen weer van de verschillende soorten vloer per vierkante meter. Een voordeel van dit type gietvloer is dat het goedkoper is dan polyurethaan en dat het in een hoogglans afwerking te verkrijgen is.


Vloerverwarming is bij epoxy niet mogelijk i. Ontdek hier meer over epoxyvloeren.

Prijs : 70- 1euro per m(incl. plaatsing). Vraag hier een prijs op maat aan. Bij Flowresin rekenen we voor iedere gietvloer een prijs per m, maar dat is geen vaste prijs per m2.


Dat maakt gietvloeren extra aantrekkelijk voor met name zakelijke toepassingen. Showrooms, winkels en kantoorpanden . Een ander naam voor gietvloer is ook wel kunststofvloer, vloeivloer, epoxy vloer, of PU vloer. Wilt u weten wat de kosten zijn van het aanleggen van een gietvloer per m? De kosten van een gietvloer per mzijn afhankelijk van verschillende factoren. Kiest u voor een epoxy- of een PU gietvloer ? Welk type coating is het . SOORT GIETVLOER, TOTALE LAAGDIKTE, PRIJS (INCL. BTW), MEEST GESCHIKT VOOR.


Als u van plan bent ook vloerverwarming aan te laten leggen, dan kan een gietvloer een goede optie zijn. Vaak geldt bij het aanleggen van elke vloer, hoe groter het oppervlak, hoe gunstiger de prijs per vierkante meter. Een polyurethaan gietvloer zal ook duurder zijn dan een epoxyvloer. Afhankelijk van de afwerking en het totale oppervlakte zal je ongeveer tussen de euro en 1euro betalen (zonder BTW) per vierkante meter.


Gemiddeld genomen mag je dus wel rekenen op een prijs van – 1euro per vierkante meter. In praktijk heeft u dezelfde vloer als een premium gietvloer en ook de garanties voor het kleurbehoud van de toplaag zijn dezelfde als de premium gietvloer. De budget gietvloer is een echte aanrader bij een beperkt budget, dezelfde kwaliteit voor een lagere prijs.


U heeft al een budget gietvloer vanaf 4- euro per m, dit is . De betonnen gietvloer en PU gietvloer hebben een andere prijs per vierkante meter. Voor dit artikel zijn wij uitgegaan van een vloeroppervlak van en 1m2. Dit aantal vierkante meters is een gemiddelde en wordt het meest afgenomen. Maar hoe meer vierkante meters je afneemt, hoe goedkoper de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts