vrijdag 29 mei 2015

Rolluik met motor

Somfy Oximo IO buismotor voor rolluiken , met obstakeldetectie. Bediening en afstellen met IO handzender(s). Heb je zelf een rolluik met lint en wil je dit electrisch maken, dan kan dit vrij eenvoudig.


Het hoeft ook helemaal niet duur te zijn, je hebt namelijk al een complete kit vanaf 8euro. Daar zit alles in wat je nodig hebt en je ziet in de video hoe je die onderdelen moet gebruiken: – de motor – de adapter, meenemer en .

Koop of Verkoop motor op Marktplaats. Het is niet moeilijk om een rolluik elektrisch te maken, als je maar de juiste onderdelen hebt én je weet. Met Somfy smart home producten zorgt u voor een verbonden huis.


Kies en installeer bij al uw elektrisch rolluiken voor een Somfy motor. Snelle levering uit voorraad. Bereken direct de rolluik prijs via Rolluikenland. U heeft er al een vanaf € 7-.


Factoren als het merk, de afmetingen, bediening en kleur bepalen de rolluiken prijzen.

Een rolluik met afstandsbediening of motor is natuurlijk enorm praktisch en comfortabel, maar kost wel meer dan een rolluik zonder motor. De motorsets van Aluparts om uw rolluik elektrisch te bedienen verhogen uw wooncomfort en verhogen de waarde van uw huis. Advies: welke buismotor heb ik nodig? Ik ben opzoek naar twee afstandbedieningen en een ontvanger voor een rolpoort op de foto zie je het type motor die ik heb Wie kan me helpen.


Rolluik motor : uw buismotor bestelt u bij ons uit voorraad! Bekijk hier het hele assortiment van Somfy RS 1IO motoren. Al vanaf 20incl BTW en verzending.


Kies uit ruim 2buismotoren voor uw rolluiken en zonwering. Voor ieder rolluik of zonwering hebben wij een passende rolluikmotor. Buismotor voor rolluik bij Conrad.


Ons assortiment omvat buismotoren met verschillende koppelvermogens met of zonder . Bij Conrad vindt u het juiste product. Deze buismotor heeft een diameter van 45mm en is geschikt voor een maximaal rolluikgewicht van 30kg. De motor is geschikt voor een PVC rolluik van 5m², een aluminium rolluik van 6m² en een houten rolluik van 3m².


Nominale koppel: 15NmInschakelduur van minutenLengte kabel: 190cmBeschermingsklasse . Nu een rolluikmotor online bestellen!

Op zoek naar een nieuwe rolluikmotor? Bekijk snel ons assortiment top motoren van Somfy voor de scherpste prijs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts