woensdag 27 mei 2015

Croco parket finish

Dit product hard chemisch uit waardoor uw vloer weer zo goed als nieuw wordt. Het reinigt intensief en maakt de vloer weer als nieuw en voorziet deze van een harde beschermlaag door zijn chemische uitharding. LET OP: DIT ARTIKEL IS NIET . Door chemische reacties met uw vloer, wordt uw vloer weer zo goed als nieuw.


Voor vrijwel iedere vloer is er een passende oplossing.

Het is te gebruiken op alle stootvast verlijmd parket en andere houten vloeren met een normaal gebruik. De lak is ook verkrijgbaar in glanzend en extra mat. Direct klaar voor gebruik en hoeft dus niet met een harder te worden gemengd.


Lecol protech 1K finish mat liter. Croco reinigt intensief, maakt de vloer weer als nieuw en voorziet deze van een harde beschermlaag door zijn chemische uitharding. Croco finish voor gelakte vloeren liter.


Saense Parkethuys, uw parketvloer specialist, Nederland - Parketvloeren.

CJSHnp-t57ECFUOIDgodFHgARQ Toch blijft de beste oplossing schuren en een goede parketlak (b.v. Glitsa) te gebruiken. Daarna kun je je vloer prima bijhouden met . Croco is een geweldig middel om je parketvloer er weer als nieuw uit te laten zien.


Voor uw houten of parket vloer onderhoud hebben wij diverse producten. Bijvoorbeeld Leha of Lecol. Dé webshop voor al uw vloer onderhoud met alle onderhoudsmiddelen voor o. Om de uitstraling en een lange levensduur van een vloer te behouden is goed onderhoud één van de belangrijkste vereisten. Elke vloer met een andere afwerking heeft zijn eigen onderhoudsmiddel. Lemmen Parket heeft verschillende onderhoudsmiddelen op voorraad voor alle laminaatvloeren en houten vloeren die . Hoe wordt Novilon onderhouden?


Voor het verzorgen van Novilon wordt Forbo Monel geadviseerd. Monel is een vloerverzorgingsproduct dat reinigt en gelijktijdig een verzorgend zeepfilmpje achterlaat waardoor vuil minder hecht aan de vloer. Monel geeft de vloer een iets stroever oppervlak en een matte glans.


Een stralende vloer met WOCA ZEEP Naturel. Natural SoapsHardwoodThe Floor Is The BestCleaningFloorsFilmNatureMovie . Vind hier alle belangrijke bestanden, zoals technische merkbladen en veiligheidsbladen, voor de professionele vakparketteur.

Dé online shop voor uw parket. Op werkdagen voor 17:besteld dinsdag in huis. Natuurlijke afwerking en gemakkelijk onderhoud.


Voor alle typen houten vloeren, flexibele vloerbedekking zoals tapijt, design-PVC, linoleum, vinyl en kurk. PARKET en HOUTEN VLOEREN.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts