dinsdag 26 mei 2015

Bootkap prijs

Vind bootkap op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Echter vroeg ik mij af wat en buiskap ongeveer mag kosten. Wat is goedkoop, wat is duur. Wat betaald men gemiddeld voor een beetje nette buiskap met frame.


Wij adviseren dat de bestaande bootkap als winterkap gaat dienen.

Zodat de nieuwe zomerkap een langere levensduur zal hebben. In aanschraf wel duurder maar op langere termijn zal het elkaar kwa prijs weinig ontlopen. De klus voor de zeilmaker, Reactie van de Zeilmakerij, De Prijs. U maakt hem het werk makkelijk en dat zult u merken in de prijs.


De ervaring leert dat u de beste reacties krijgt, als uit uw opdracht al blijkt dat u serieus van plan bent de. Sprayhoo bootkap , cabriokap. Het dekzeil gaat over de complete boot heen . Zeilmakerij en tentmakerij Bootkapje in Leeuwarden is gespecialiseerd in boottenten, afdekzeilen, kampeertenten, aanhangwagenafdekkleden en tenthuizen.

Prijslijst Ultramar: zeilen wassen, tent en bootkap reinigen, waterdicht maken en impregneren, schimmel en weerplekken verwijderen. Laat periodiek uw bootkap reinigen en een beschermende coating aanbrengen. Verhoog levensduur en uiterlijk van uw bootkap ! Topkwaliteit door ZONklaar. Niet alleen uw boot, maar ook uw bootkap heeft onderhoud nodig. Door het doek regelmatig te reinigen en te impregneren met goede producten blijft het schoon en waterdicht.


Maar ook beschermd tegen vuil, schimmel, groene aanslag en vogelpoep. Zelf een bootkap impregneren klinkt als een heel karwei. Maar met deze producten heeft u eenvoudig een professioneel resultaat.


HERBRUIKBARE KRIMPFOLIE ! Vraag naar de brochure en neem voor een prijsopgave contact met ons op. Nieuwe bootkap met grote ramen aan de buitenzijde geblindeerd voor behoud van de raamfolie. Gemaakt van Top Gun, een zeer soepel maar sterk polyester materiaal in de kleur TAUPE. Fred Schot Zeilmakers, de toegevoegde waarde. Het is onze ambitie om onze producten een toegevoegde waarde te laten zijn voor uw sloep.


Een product dat uw sloep verrijkt zowel praktisch als esthetisch. Bent u op zoek naar het beste voor uw sloep?

Perlo Boatcovers = kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring in het maken van bootkappen kunnen wij aan . Naast ons werk als jachtzeilmaker en scheepstuiger heeft onze afdeling bootkappen de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt waarbij we voor ons zelf de lat steeds hoger leggen. Loop eens over een jachthaven en let eens op: Als u een gestroomlijnde, sterke en perfekt afgewerkte bootkap of tent ziet dan zit er . Laat circa minuten inwerken en vervolgens shampoo en vuil met borstel en voldoende water verwijderen door te spoelen en te borstelen. Bij zware vervuiling, dan verder reinigen met Ultramar Power .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts