vrijdag 15 mei 2015

Dikte kanaalplaatvloer

De maximale lengte varieert van ca. Bij de IVP 2is de constructiehoogte de vloer- dikte plus isolatiedikte. De vloerplaten kunnen onder iedere willekeurige hoek van tot gra- den worden.


Voordeel van de kanaalplaat is ook dat er bij deze bouwwijze geen betonstempels als tijdelijke steun en geen bekistingen nodig zijn. De vloeren zijn vrijdragend en direct na montage volledig belastbaar. De vloerelementen zijn in de lengterichting voorzien van ronde holle kanalen waardoor deze vloer een relatief laag eigen gewicht heeft.

Als u een project wilt bewaren wordt het weggeschreven onder het projectnummer dat u ingeeft. In vergelijking met een traditionele vloer kan vaak met een geringere vloerdikte worden volstaan of kan met dezelfde vloerdikte een veel grotere overspanning. In al deze sleutelwoorden speelt de vloer een prominente rol. De kanaalplaatelementen worden overeenkomstig de eisen en afmetingen van het project vervaardigd.


Voor het ondersteunen van kanaalplaatvloeren bij een. Een kanaalplaatvloer (ook holle plaatvloer genoemd) wordt opgebouwd uit voorgespannen geprefabriceerde platen. In de platen zijn holle kanalen gevormd.


Dit maakt de vloeren lichter.

Het maximale draagvermogen wordt bepaald door de dikte van de vloer, de overspanning en de hoeveelheid . De dikte van de toplaag dient te worden beschouwd voor het midden van de ( vloer)overspanning. Bij de opleggingen kan de laagdikte iets groter zijn als gevolg van opbuiging van kanaalplaten. De bevindingen uit aanvullend onderzoek zijn door het Expertisecentrum . Een geïsoleerde kanaalplaatvloer is een vrijdragende systeemvloer, die bestaat uit geprefabriceerde vloerelementen van voorgespannen beton met aan de onderzijde EPS-isolatieplaten. De vereiste isolatiewaarde bepaalt de dikte van de isolatieplaten. DRBG - Alle informatie over ontwerp en voorbereiding bij toepassing van Dycore kanaalplaatvloeren , waaronder draagvermogen, druklaag, ravelingen en.


Kanaalplaatvloer aanbrengen. Bij toepassing van kalkzandsteen wanden, vlakke bovenzijde, en vloerelementen tot meter lengte, die over de gehele dikte van de wand worden opgeleg kan . DRBG - Dycore kanaalplaten zijn voorgespannen vrijdragende systeemvloeren die in geïsoleerde en ongeïsoleerde uitvoering worden toegepast in de woning- en utiliteitsbouw. De geïsoleerde kanaalplaat verkrijgt haar isolatie door toepassing van voorgevormde en brandvertragende EPS platen.


Door het beperkte materiaalverbruik en het feit dat alle materialen geschikt zijn voor hergebruik is . Als het vloeroppervlakte kleiner is dan vierkante meter dan kan dit meer zijn. De niet voorgespannen kanaalplaten hebben een standaard- breedte van 6mm en zijn er in diktes van 1tot 2mm. Wij leveren ook een kanaalplaat met leidingsleuven. Dit is een kanaalplaat waar in de bovenzijde van de plaat sleuven zijn.


De voorgespannen PLUS kanaalplaatvloer wordt zowel in de woning- als de utiliteitsbouw toegepast als verdiepings- en dakvloer.

De PLUS kanaalplaatvloeren zijn vooral. BREEDPLAATVLOEREN olbecon. OLBECON is een nieuwe naam, gedragen door ervaren mensen uit het vak.


De vraag naar prefab betonnen vloeren en wanden wordt door ons gekoppeld aan het aanbod van deze producten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts