vrijdag 15 mei 2015

Vloerkleed naco

Een echt huiselijke uitstraling krijgt je woonkamer met unieke zachte vloerkleden. Wij maakten elk kleed met liefde en ecologisch verantwoorde materialen. Kies voor je bank of gemakkelijke stoel voor een heerlijke plaid . Begin bij het begin en kies voor de zachtste en mooiste vloerkleden van Naco.


Wij hebben met een glimlach aan het weefgetouw gezeten om deze kleden te maken in tijdloze basiskleuren of met modieus pastel. Onze met de hand gehaakte ronde kleden zijn ook al jaren favoriet voor .

De vloerkleden van naco zijn uniek, niet duur en handgemaakt: geweven of grof gehaakt van restmaterialen uit de katoenindustrie. Kleden uit een goed hart! Bekijk en vergelijk naco vloerkleden van alle grote Nederlandse woonwebwinkels op HomeDeco. Dit Peony vloerkleed van Naco is een prachtig item dat je interieur compleet maakt.


Het vloerkleed is vervaardigd uit een mix van zuivere Merino en New Zealand wol. Deze wolsoorten hebben een zeer hoge en. NACO vloerkleden gemaakt van 1 katoen.


Naco De vloerkleden van Naco worden met de hand en met ecologisch verantwoorde materialen gemaakt.

Door optimaal gebruik te maken van materialen en mogelijkheden kunnen we deze unieke vloerkleden aanbieden voor zeer redelijke prijzen. De kleden voor de kinderkamer zijn van . Je kunt kiezen uit grof gehaakte, ronde kleden en rechthoekige, effen of bewerkte kleden. Gebreid baby dekentje Babyroze. Met dit lichtgrijze vloerkleed van Naco is je interieur pas echt af! Het kleed is gemaakt van een katoenmix samengesteld van restmateriaal uit de textielindustrie.


Elk item is daardoor niet alleen duurzaam, maar ook nog eens helemaal uniek. Alle vloerkleden zijn daarnaast met de hand gehaakt, zo weet je altijd zeker dat je . Met dit leuke vloerkleed van Naco krijgt je interieur in een mum van tijd een stijlvolle look. Van brick tot babyblauw: wij hebben vloerkleed diamond gray scale in precies de kleur die bij jou past. We hebben de naam voor deze kleden gekozen vanwege.


Het merk Naco bestaat uit producten die zich kenmerken door authenticiteit en stralen een pretentieloze schoonheid uit. Geweven katoenen vloerkleed LIZ-Grijs. Naco - vloerkleed -diamond-turquoise- medium. Deze kleden worden ambachtelijk gemaakt. Gehaakt katoenen vloerkleed Peony cm-Medium grijs.


Modieuze vloerkleden online verkrijgbaar bij kidzzz.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts