maandag 18 mei 2015

Foam isolatieplaten

Denk aan vloerisolatie, geluidsisolatie, dakisolatie, muurisolatie en plafondisolatie. Bekijk nu ons aanbod isolatiemateriaal! Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding.


Isolatiepanelen zijn zonder twijfel één van de meest gekende en gebruikte vormen van isolatie. Door je woning juist te isoleren spaar je niet alleen een pak geld uit op je energiefactuur maar verhoog je ook het wooncomfort aanzienlijk. In dit artikel overlopen we alle soorten isolatieplaten met .

XPS isolatieplaten worden vaak toegepast bij vochtige omstandigheden zoals het dak, vloeren en muren. Info, voordelen, nadelen en prijzen vind je hier. Isolatieplaten zijn zonder twijfel één van de meest gekende en gebruikte vormen van isolatie. Download hier de technische fiche van Foam -Control: Geofoam . Vergelijkbaar met EPS, gemaakt van planten. Isolatiemateriaal kopen voor uw huis van goede kwaliteit?


Bij GT- Foam verkiezen we om voor onze isolatiewerken gebruik te maken van EPS, PUR of glaswol isolatie en dit in verschillende vormen. Voor elke van deze isolatiematerialen zijn we dan ook gecertificeerd aannemer.

We kijken steeds naar uw specifieke situatie en noden om te beslissen welk isolatiemateriaal we . Op zoek naar isolatie voor je huis om warmte binnen te houden of geluidsoverlast tegen te gaan? Koop of Verkoop foam op Marktplaats. Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan isolatie. Ik zelf heb isolatieplaten van piepschuim uit de bouw om vloeren te mee isoleren gebruikt, maten 60x40x10cm. Neus eens rond bij een bouwplaats, praat met de aannemer en waarschijnlijk krijg je er een paar gratis mee.


Het is een licht, hard en duurzaam isolatiemateriaal en bestaat uit miljoenen hermetisch gesloten glazen cellen. Product: polystyreen hardschuim vochtbestendig. Afmetingen: x m wekelijks leverbaar. PolyBL XPS Foampanel isolatieplaat 125x60xcm. Toevoegen aan klus Bewaren Bewaard.


Vandaag voor 13:uur besteld morgen geleverd. Maximaal drie producten . De drukvaste Quality Heating isolatieplaten ISO-biedt de mogelijkheid om de vloer sneller op te warmen met een rendement van. Speciaal ontwikkeld voor onder tegelvloeren.


Ook als u geringe opbouwhoogte heeft biedt de ISOisolatie plaat van Quality Heating zich tot een oplossing. Met de IS0verhoogt u.

De sector Isolatie is opgebouwd rond twee afdelingen, met name bouwisolatie en industriële isolatie. In beide takken produceert Recticel thermisch isolatiemateriaal in hard polyurethaan (PU) en polyisocyanuraatschuim (PIR). XPS Blauwplaat geëxtrudeerde polystyreen hardschuim is een hoogkwalitatieve isolatie voor vloeren, daken en wanden. Het is zeer duurzaam, neemt nagenoeg geen vocht op zodat het zijn hoge isolatiewaarde blijft behouden en is bovendien enorm drukvast.


Wij verkopen Blauwplaat Floormate, Roofmate en Styrofoam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts