maandag 25 mei 2015

Golfplaat 177 51

Deze polyester golfplaat is uitermate geschikt voor een snelle en waterdichte dakafwerking en is gewapend met glasvezel voor extra stevigheid. Zo kun je de golfplaat bijvoorbeeld gebruiken voor een hondenhok, houtopslagplaats, carport of een schuurtje. Polyester golfplaat type F grote golf 17. Gaten boren met een diameter minimaal mm groter dan de diameter van de schroefbout.


Koop eenvoudig polyester golfplaten online via onze webshop.

Voor het extra stevig en wind bestendig bevestigen van een golfplaat. Specificaties: afstand golf = 1mm diepte van de golf = mm. Prijzen zijn exclusief BTW. STABIPOL is vervaardigd uit glasvezelversterkt orthoftaalzure polyesterhars met extra supplementen. De golfplaten zijn volledig ingekleurd en laten geen licht d. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.


Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen.

HULPSTUKKEN_LICHTDOORLATENDE_GOLFPLAAT. ALGEMENE TECHNISCHE GEGEVENS VAN HET PRODUCT. Let op: Bitumen platen NIET voorboren. Bij schroeven altijd groter voorboren i. Bevestig de golfplaten volledig op . Gratis levering op Noord- en Zuid-Beveland. De opgave van prijs slaat uitsluitend op de artikelen zoals het woordelijk wordt omschreven.


Pvc glasheldere golfplaten worden toegepast in zowel de bouw, de agrarische, als de particuliere sector. Owolux golfplaten hebben een goede optische licht-doorlaat. Ze hebben bovendien een hoogglanzend oppervlak dat een minimum aan onderhoud vereist.


De leverancier voor al uw bouw- en tuinmaterialen. De informatie en ons technisch advies – zij het verbaal, schriftelijk of proefondervindelijk – wordt gegeven in goed vertrouwen en naar best vermogen, maar houdt geen garantie in, ook niet wat be- treft eventuele beschermende rechten van derden. Ons advies ontslaat u niet van de plicht de ver- schafte informatie te veri . Golfplaten online bestellen. Lichtdoorlaat- baarheid.


Pan Eternit 1x 51mm - Ø 1- 25°-45° - golfplaat (GPN) - zwart.

Dakdoorvoerpan voor dakpansoort Eternit 1x 51. Toevoegen aan boodschappenlijst. Gebruik bij de montage enkel polycarbonaatvriendelijk dichtingsmateriaal. EPDM-rondsel, mousse, …).


Benodigdheden voor golfplaten. Elke Ecolor golfplaat is voorzien van veiligheidsstrips. Deze platen zijn in de courante maatvoeringen en kleuren onmiddellijk uit stock leverbaar. STABIPOL golfplaten worden gezien als de kunststof vervanger voor de traditionele vezelcement golfplaten en zijn uniek in de markt.


Bekijk hier de bevestigingsvoorschriften. Deze polycarbonaat golfplaat in de kleur glashelder, laat ca. Standaard sortering, Sorteer op populariteit, Op gemiddelde waardering sorteren, Sorteer op nieuwhei Sorteer op prijs: laag naar hoog, Sorteer op prijs: hoog naar laag.


Deze nieuwe ondatec Athermic golfplaat , is verkrijgbaar in twee types en worden projectmatig geproduceerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts