woensdag 20 mei 2015

Schuifbare terrasoverkapping

Een even elegant als uniek systeem is de schuifbare terrasoverkapping van Ittalum. Nog meer genieten van uw tuin of terras, van het begin van het voorjaar tot laat in de herfst terras dak. De terrasoverkappingen schuifbaar glas of P. C plaat van Veldman zijn voorzien van een uniek systeem waardoor elk segment in 5 of procent open te schuiven is met een bedieningsstok of middels elektromotor en afstandsbediening.


Wij leveren luxe schuifbare terrasoverkappingen en terraskamers (tuinkamers) met schuifwanden, schuif-draaiwanden of vouwwanden.

Schuifbare terrasoverkappingen maken van uw terras of veranda een complete tuinkamer. Geniet ieder seizoen optimaal van uw terrasoverkapping! Buitentrend heeft een terrasoverkapping ontworpen met een uitschuifbaar waterdicht doek. Het doek van deze terrasoverkapping schuift met een druk op de knop naar boven of beneden.


Zo kunt u vandaag genieten van de zon en morgen beschut zitten tegen regen en wind. Omdat het scherm van de . Houd je terrasoverkapping flexibel met een schuifdak. Genieten van de zon of juist afkoelen in de schaduw: bekijk de opties op onze website.

De schuifbare overkapping van Ittalum is voorzien van een uniek systeem waardoor elk segment zeer eenvoudig handmatig of elektrisch open te schuiven is. Met deze schuifbare terrasoverkapping van gepatenteerd veiligheidsglas speelt u flexibel in op alle weersomstandigheden. Bij zonnig en warm weer zorgt een open dak voor frisse lucht, en met een gesloten dak bent u beschut tegen wind en regen. Elk segment kan met een bedieningsstok soepel en licht worden open geschoven. Zo reguleert u de temperatuur en de hoeveelheid zon op het terras.


En in een geheel geopend segment kunt u een ladder . Met een Vitello-Flex terrasoverkapping , geniet u nog meer van uw terras. In onze video is goed te zien. Deze schuifbare terras overkapping , met zonwerend glas, is door Topwebshop geleverd en in. Heerlijk buiten zitten met schuifbare terrasoverkapping Ittalum.


Dankzij het gebruik van hoogwaardig aluminium kunt u gegarandeerd zorgeloos genieten van uw Vitello-Flex. De robuuste profielen hebben een zeer fraaie uitstraling en maken de constructie erg sterk. Hierdoor kunnen grote oppervlakten worden overkapt met behoud van vrij zicht. De Vitello Flex terrasoverkappingen zijn een geweldige toevoeging voor zowel uw huis en tuin. Het grootste voordeel aan deze terrasoverkapping is het open- schuifbare dak.


Het open- schuifbare beschermd je uitstekend tegen de weersomstandigheden. Dit gepatenteerde systeem wordt in Duitsland geproduceerd.

Bij de terrasoverkappingen op maat heb je keuze uit meerdere types, zo kun je bijvoorbeeld een schuifbare terrasoverkapping op maat verkrijgen. Bij beide terrasoverkappingen kan je wel gewoon je eigen overkapping samenstellen. Kom naar onze showroom om de schuifdaken voor uw terras te bezichtigen.


Glazen panelen en veel mogelijkheden. Waardoor ze zeer geschikt zijn om grote terrassen te overdekken, gebruik bij wind of voor mensen die net iets meer willen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts