donderdag 14 mei 2015

Apple glas vervangen

De volgende prijzen voor schermreparatie zijn in de volgende gevallen van toepassing: U moet het scherm laten vervangen wegens onopzettelijke schade of verkeerd gebruik. Onopzettelijke schade valt niet onder de garantie van Apple. Prijzen en voorwaarden kunnen verschillen bij andere serviceproviders.


Kies wat het beste bij u past. Onze supportartikelen kunnen mogelijk antwoord geven op uw vraag.

Of we kunnen u helpen om kapotte beeldschermen te repareren, batterijen te . Bij een derde partij ben je in veel gevallen aanzienlijk goedkoper uit. Bij Amac staat kwaliteit centraal. Niet alleen in de producten die we verkopen, maar ook op het gebied van service en technische ondersteuning.


Wij voeren reparaties uit binnen en buiten de standaard garantie, ongeacht de plaats van aanschaf. Hierbij gebruiken wij originele Apple - onderdelen en de . De voordelen van MediaMarkt- schermreparatie. Reparatieduur is afhankelijk van het type apparaat en soort reparatie.

Laat uw Apple scherm vervangen door de Mac specialisten van PC Refresh. Voor alle modellen iMac, MacBook Pro en MacBook Air. Wij hebben gecertificeerde technici in dienst die u snel weer op weg helpen!


We gaan binnen uur aan de slag en bieden je standaard maanden garantie op de reparatie. Apple reparatie in Dokkum laten uitvoeren? Meld online uw reparatie aan! Kom nu langs voor uw Apple MacBook of iMac reparatie in Nieuw-Vennep.


Wij repareren uw Apple product binnen uur tegen een gunstig tarief. Is het scherm of glas van je Apple Watch 38mm of 42mm gebroken, defect of heeft het veel krassen en wil je gewoon een vernieuwd glas ? Raak niet in paniek, Fixzone is de specialist op het gebied van dit soort reparaties. De reparatie duur meestal niet langer dan uur. U kunt het toestel dus bij ons . Ik heb het scherm van mijn iPad Air gesloopt.


Nu wil deze laten maken bij Apple , maar op de site van Apple kan ik niet terugvinden wat de reparatie van een scherm kost. Wie weet wat de kosten zijn? Ik wil de reparatie niet bij een van de vele reparatiewinkeltjes doen omdat ik daar slechte ervaring mee .

Wij weten als geen ander dat een ontstaan defect zo snel en goed mogelijk moet worden hersteld. Een gebarsten iPad glas (ook wel touchscreen of digitizer genoemd) is de volgende dag weer als nieuw. In de hoop dat hij niet gebroken is raap je hem op.


Daar ligt hij, op de grond. Laten maken bij de officiƫle Apple Store of bij dat kleine winkeltje om de hoek? Dat maakt nogal wat uit, blijkt uit onderzoek van Radar.


Deze ontstaan wanneer de anti-reflectiecoating op het glas loslaat. Apple heeft dit probleem in al enkele jaren geleden soort van erkend en zal daarom de schermen gratis vervangen. In eerste instantie werd alleen de eerste generatie MacBook Pro met Retina-scherm getroffen, maar ondertussen heeft .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts