maandag 18 mei 2015

Balkontrap

Een prachtig hekwerk dat bestaat uit een hekwerk en looppoort tussen gemetselde pinanten op de begane grond. Met daarnaast een traphekwerk naar de 1e verdieping . Binnen- en balkontrappen. De doorslaggevende factoren voor het kiezen van de juiste trap zijn niet alleen de esthetische aspecten en de beschikbare ruimte, maar ook het beoogde doel. Of de trap naar een woonkamer, een zijkamer.


Lees meer, de kelder of de zolder moet leiden, is daarbij een belangrijk aspect.

Mijn tuin ligt meter lager dan de begane gron daar heb ik dus een trap die van het balkon naar de tuin gaat. Maar welk hout is geschikt en hoe onderhoud je dat zodat het lang goed blijft? De trappen van Trabo kunnen ook geleverd worden met stalen anti-slip treden als buitentrap voor naar de tuin of als noodtrap, met een bordes of zelfs met een balkon compleet met hekwerk van spijlen of panelen van gehard gelaagd veiligheidsglas. Alle buitentrappen worden standaard thermisch verzinkt.


Een bewoner op de eerste etage van een gallerij flat met gedeelde ingang wilde een eigen achter ingang. Balkon trap en draaihekje. In overleg met ons en de VVE werd een ontwerp gemaakt. Een gedeelte hebben we voorbereid in de werkplaats en de rest is op locatie gedaan, nog net op tijd voor een balkon scene van .

In ons nieuwe huis zit een buitentrap die wij gaan vervangen door iets anders. Is een stalen ronde trap met geprofileerde treden. Is makkelijk te verwijderen, maar wel erg zwaar en moet dus. Balustrades antiek, rooster voor balkon, trap , trapstijl, trap balustrades, zwaar gietijzer. Een speciaal en voortreffelijk model - deze trappenreling- staaf werd genomen uit de historische, originele trap van een Franse villa, die werd afgebroken en vervolgens herbouwd.


Het is stevig ijzer in de volle cast, met de textuur van het . Type klus: Trap plaatsen of renoveren. Soort trap: Open trap recht. Materiaal verzorgd door: De opdrachtgever. Eerste werkdag: Zo snel mogelijk . Troja Chateau gemaakt door TripAdvisor-leden. Zoek in WTCB-Publicaties: balkon, trap , wetgeving.


See what people are saying and join the conversation. Kies de stijl van het product. Niet gevonden wat u zocht? IVT-A6x bekekenFunctionele en stabiele brandtrap voldoet geheel aan bouwbesluit.


Een balkontrap verbindt de tuin met de nieuwe veranda. De trap is gemaakt van Iroko, een houtsoort die zonder nabewerking aan weer- en wind kan worden blootgesteld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts