vrijdag 22 mei 2015

Onbewerkt eikenhout

Eiken bladen wij verkopen onbewerkte ovengedroogde eiken bladen voor bv tafels en banken. Het betreft een exclusief product. De bladen hebben een afmeting van ca. Vind onbehandeld eiken op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Afgewerkt met zeep is eikenhout heel neutraal van kleur en behoudt het de natuurlijke uitstraling.

Het hout voelt dan glad maar ook het meest als onbewerkt eikenhout aan. Wanneer eikenhout afgewerkt wordt met natuurlijke olie en was komen de kleurnuances mooi tot leven, zoals bij deze eikenhouten . Onbehandeld eiken afwerken met behoud van de lichte natuurlijke look. Bekijk het stappenplan waarin uitgelegd wordt hoe eikenhout behandelt moet worden. Eikenhout behandelen zodat het licht blijft, maar wel beschermd is tegen vocht en vuil. Wij leggen uit hoe onbehandeld eiken het beste afgewerkt kan worden.


Kijk hier hoe u het beste aan de slag gaat met het behandelen van Eiken. Eiken hout bevat Looizuur en hierdoor reageert het anders op sommige stoffen. Als u bijvoorbeeld normaal staal gebruikt ipv RVS krijgt u zwarte plekken in het hout.

Bij harde houtsoorten zoals Azobe, Padouk, Bankirai en Abiurana wordt hetgeen u erop aanbrengt moeilijker opgenomen door het hout en . Heeft u een eiken tafel en wilt u deze behandelen? We geven u graag een aantal tips over hoe u het beste uw houten tafel behandelen kunt. Eiken is van oudsher hét constructiehout voor binnen en buiten. In vrijwel elk oud gebouw is eikenhout toegepast voor de dragende delen. Ook voor vloeren en gevelbekleding is eiken uitermate geschikt.


In buitengebieden ziet men veel hooibergen, schuren, landhekken en afrasteringen van eiken. Houtzeep reinigt, voedt en biedt lichte bescherming aan onbewerkt , blank of gezeept eikenhout en andere houtsoorten (voor binnen). Houtzeep heeft als groot voordeel dat de houtsoort na een behandeling nagenoeg niet van kleur verandert. Ook vlekken in het hout zijn eenvoudig te verwijderen.


Maak je interieur compleet met Eettafel Ivo Onbewerkt Eiken ! Hoi, voor onze woning in bokrijk-stijl, hebben wij gekozen voor garagepoorten in eik. Deze zouden we dan een tijd onbehandeld laten zodat ze grijs kunnen worden en daarna met een matte kleurloze vernis drenken. Nu vertelde de schrijnwerker mij dat eik absoluut niet goed is voor buiten, want dat zal . Jacqueline vond een klassieke eettafel met vier stoelen van onbewerkt eikenhout. Ons geleende geld hadden we dus direct uitgegeven. Verheugd over onze aankoop ontdekten we vervolgens het enige Europese restaurant in de stad.


Er waren verse oesters te krijgen en die bestelden we, samen met een gekoelde . Aan de hand van uw ontwerp of wensen kunnen wij de perfecte tafel voor u maken.

Alle tafels worden door Van Ingen van onbewerkt eikenhout gemaakt. Dit geeft u ook nog de keus om uw tafel in elke kleur of afwerking af te maken. Zo past de nieuwe tafel zeker in het bestaande interieur. In overleg is (bijna) alles mogelijk!


Graag zou ik van een kundig iemand vernemen hoe ik een kast en eettafel van onbehandeld eiken zodanig kan behandelen dat: De kleur blijft zoals hij nu.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts