donderdag 21 mei 2015

Marina makkum prijzen

Tarieven - Wij streven naar een goede service, hoogwaardige faciliteiten en de vele voorzieningen in de buurt. Hiervoor hanteren we een eerlijke prijs. Met nog geen kwartier varen van de sluizen. Direct gelegen aan de Friese IJsselmeerkust, op nog geen kwartier varen van de sluizen naar de Waddenzee ligt onze jachthaven Marina Makkum. Dé ideale uitvalsbasis dus voor het ontdekken van de Wadden of het maken van tochten over het IJsselmeer!


Voor elke windrichting kiest u de perfecte koers!

Weer, plattegronden en waterkaarten. Bekijk hier de weersvoorspelling voor de komende dagen en bekijk de plattegronden van Jachthaven Marina Makkum. Op alle huurovereenkomsten zijn van toepassing de HISWA-voorwaarden voor huur- en verhuur van ligplaatsen.


Winterberging wal per m² bootoppervlakte incl. Dit zijn gemiddelde prijzen van de bedrijven die de winterberging . Met kinderen die zandkastelen bouwen of hun eerste baantjes spartelen in het veilige, kniediepe water, en vele surfers met hun vrolijk gekleurde zeilen. Webcam - Benieuwd naar de situatie in de jachthaven? Houd uw boot nu gemakkelijk in de gaten via onze webcam.


Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen. Erg schrikken van de prijzen , ligplaats is stuk duurder geworden . Geniet nu van ligplaatsen voor de prijs van 1! Als vaste ligplaatshouder van Marina Volendam mag u gratis zo lang en vaak als u wilt in Marina Makkum overnachten. Kinderzwembad Jachthaven Marina Volendam. Spettereiland Marina Volendam.


Gratis overnachten in Marina Makkum , reserveer nu. Dit jaar de koffielounge en de optimistensteiger. Jeanette Bouwhuis-de Vreugd. Op en top vakantie verblijf. Enorm fijn personeel, veel faciliteiten, kind vriendelijk, fijne supermarkt met betaalbare prijzen en super schoon.


Voor het eerst dagen in Makkum geweest in . Maak kennis met onze nieuwe collega Rik van As! Op dit moment werkzaam in Marina Volendam en Marina Makkum. De jachthaven Marina Makkum ligt direct gelegen aan het IJsselmeer, op nog geen kwartier varen van de sluizen naar de Waddenzee.


De haven beschikt over 6ligplaatsen, met ieder eigen stroom- en wateraansluiting. WSV Marina Makkum Happy Sailing Together. Thuishaven tussen IJsselmeer en Wad.

Naast camping De Holle Poarte ligt jachthaven Marina Makkum. Direct gelegen aan het IJsselmeer en op nog geen kwartier varen van de sluizen van Cornwerderzand. Logo CBF Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.


Marina Makkum is een ideale uitvalsbasis voor iedereen die Friesland met de boot wil verkennen. Wij zijn verheugd om de samenwerking tussen Jachthaven Andijk en Herkingen Marina aan te kondigen. Twee jachthavens in verschillende watersportgebieden, beide met vergelijkbare hoogwaardige voorzieningen en haventeams die hun uiterste beste doen om het hun gasten naar de zin te maken.


Op zoek naar een luxe bungalowpark in Friesland? Kies voor Beach Resort Makkum aan strand en IJsselmeer. Op zaterdag november werd de jaarvergadering van de WVM in Cafe Restaurant De Prins in Makkum gehouden.


Met ruim aanwezigen was er weer een prima opkomst. Met de gebruikelijke discussies konden de verslagen en de financiele prognoses voor het onderhoud van de haven de goedkeuring krijgen van . Ligplaats 15x8m heeft directe verbinding met het ijsselmeer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts