dinsdag 19 mei 2015

E board prijs

Tip: Bereken zelf de prijs van een E - Boardpakket voor uw gevel. Met de calculatietool van E - Board berekent u de totale prijs van alle benodigdheden voor het isoleren en afwerken van uw woning. Na het invullen van de stappen ontvangt u een indicatieve prijsopgave per e-mail. Ga je voor steenstrips uit het standaardgamma of kies je een exclusiever exemplaar?


Reken dan op een bijkomende kost tot euro per m² voor de afwerking met voeg. Voor een voegloze gevel kan de prijs stijgen tot euro per m².

De prijs is afhankelijk van het aantal m² gevel, aantal ramen, deuren of andere afwerkingen, voorbereidingswerken, bereikbaarheid van de gevel en het type steen. Isolteam helpt je graag om een precieze prijs te . De geëxtrudeerde polystyreenplaten bevatten ook voorgevormde voeglijnen zodat de plaatsing van de steenstrips bijzonder makkelijk verloopt. Je krijg van fabrikant Nelissen ook een 10-jarige productgarantie. Prijs : De prijs van Nelissen Iso-Façade bevindt zich binnen dezelfde prijsklasse als het E - board systeem van.


En hebben jullie dit zelf geplaatst? Zijn er nog andere alternatieven voor dit systeem? Gevelbekleding: dan toch maar voor crepi kiezen?


Afbeeldingen van e board prijs Meer afbeeldingen voor e board prijs Afbeeldingen melden Bedankt voor uw feedback.

Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Steenstrips zijn een stijlvolle gevelbekleding. Ontdek hier de voordelen, prijzen en werkwijze voor een gevelrenovatie met steenstrips voor buiten. Buitenmuurisolatie met E - Board : isolatiepanelen, gevelsteenstrips, lijm en schroeven in pakket voor aannemers en doe-het-zelvers. We hebben inderdaad specifieke producten voor uw toepassing, namelijk E- Brick en E - Board.


Voor E-Brick werken we samen met een erkend netwerk van aannemers. Dit kan men niet zelf installeren. Het is afhankelijk van de moeilijkheidsgraad . De calculatietool voor E - board biedt u de mogelijkheid een berekening te maken van de nodige materialen voor uw woning. Daarbij kan u een indicatieve prijsopgave verkrijgen via e-mail, samen met een overzicht van uw ingave en een voorbeeldbestelbon voor uw handelaar naar keuze. Hoe lager deze waarde, hoe beter de isolatie.


KortoE - Board isoleert uiterst goed. Heeft u vragen bij de werking van deze online tool, contacteer onze afdeling Customer. Ze helpen u graag verder. Zo is het mogelijk om in zes weken de gevel volledig te isoleren en te vernieuwen.


Wij kozen voor de renovatie van de gevel voor dit productvanwege de goede prijs -kwaliteit verhouding ende garanties vanhet E - Board systeem. Omdat dit systeem volledig getest en gekeurd is, is voor het project in Assen . Een 2-in-oplossing, gemakkelijk te plaatsen, zowel door de vakman als de ervaren doe-het-zelver. Tijdens Batibouw geeft Vandersanden tot 2euro korting op elke bestelling van het E - Board isolatiesysteem.

Hoe E - Board buitengevelisolatie plaatsen. Geniet met E - Board van een lagere energiefactuur, een comfortabele woning en een mooi afgewerkte gevel in de kleur die u wenst. Uniek aan dit gebouw is dat er niet traditioneel gemetseld is, maar dat de gevels bekleed zijn met het E - board systeem. De keuze voor het E - board systeem is duidelijk: vanwege de gunstige combinatie tussen prijs , snelheid en flexibiliteit.


Daarnaast biedt Vandersanden een GevelGarantiePlan dat een . Nu te koop bij Superwinkel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts