donderdag 28 mei 2015

Skylux lichtkoepels prijslijst

Acrylaat is een zeer transparante en slagvaste kunststof. Een Skylux acrylaat lichtkoepel is volledig bestand tegen UV-licht. Een snelmontage lichtkoepel van Skylux is reeds volledig voorgemonteerd. U kunt de Skylux snelmontage lichtkoepel uit de doos halen en direct en eenvoudig monteren op het dak.


DE GROOTST MOGELIJK KORTING OP ALLE SLYLUX KOEPELS u kan zelf de prijslijst van skylux raadplegen op die fabrieksprijs geniet u dan van de hoogste korting (informeer).

Deze prijslijst is excl bt kent u de afmeting van uw koepel dan kan u ook mailen of bellen en wij geven u onmiddellijk de netto prijs. KOEPELS PRIJSLIJST Skylux Lichtkoepels en toebehoren Rook- en warmteafvoer (RWA). Inhoudstafel LICHTKOEPELS p. De Skylux PVC opstand kan dienen als basis voor vaste en opengaande koepels.


De opstanden zijn voorzien om verschillende types dakafdichtingsbanen op te bevestigen. De opstand is voorzien om beugels en schanieren stevig in te bevestigen. Pvc opstanden zijn tot prijsgunstiger dan polyester opstanden . Lichtkoepels creĆ«ren een vrije open sfeer en maken alles licht in huis dankzij daklicht.

Een kunststof lichtkoepel overspoelt op een budgetvriendelijke manier een ingesloten ruimte met licht. Dit zonder extra glaslagen onder de koepel. Wij vroegen de prijskaartjes op bij Jan Desmet van Skylux. De prijzen zijn allemaal inclusief btw. Je kan kiezen voor een lichtkoepel uit . Wij verkopen vele soorten en maten lichtkoepels en opstanden van het merk Skylux.


De koepels zijn bol- of piramidevormig verkrijgbaar in glasheldere of opale (melkwit) uitvoering. Er zijn enkel, dubbel, en driewandige koepels leverbaar. Voor niet-standaard schalencombinaties is er een toeslag van en een leveringstermijn op aanvraag. Bestellen en de correcte prijs berekenen is eenvoudig: 1. U wenst een vaste koepel te bestellen: van pagina tot vindt u het uitgebreide assortiment koepels. U gaat uit van de dagmaat B. Donkere ruimtes die zich onder een plat dak bevinden kunnen dankzij de lichtkoepel weer gratis natuurlijk daglicht ontvangen.


Werken of leven met daglicht is aangenamer, bovendien verspreiden een paar koepels reeds voldoende licht om een kamer te verlichten. Bovendien is het mogelijk om frisse lucht . Bij vervanging van uw oude (enkel- of dubbelwandige) koepel door een van de nieuwste generatie Skylux - lichtkoepels krijgt u tot 1euro korting!

SKYLUX Lichtkoepel Actie. Lichtkoepel skylux met dakopstand Skylux lichtkoepel met ventilatie Skylux lichtkoepel met daktoegang. Of kies hieronder uw dagmaat lichtkoepel. Klikt u op een van de maten en alles wat op die dagmaat leverbaar is tonen we dan in onze webwinkel. De lichtkoepels zijn in verschillende uitvoeringen en maten leverbaar.


Lichtkoepel en platdakraam uit voorraad leverbaar in alle maten, lichtkoepels direct uit de fabriek en daarom altijd de beste prijs en snelle service. Slagvaste polycarbonaat lichtkoepel online bestellen, dee slagvastheid lichtkoepel van polycarbonaat is 3x sterker dan van glas, dus vrijwel onbreekbaar. Wij kunnen elke ronde lichtkoepel leveren uit ons uitgebreide assortiment. De polycarbonaat lichtkoepels worden standaard uitgevoerd met een buitenschaal in helder polycarbonaat en de binnenwand in helder of opaal acrylaat. Ook leverbaar met beide schalen van polycarbonaat.


In dat geval prijzen op aanvraag. Deze koepel wordt vooral gekozen voor haar esthetisch aspect.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts