vrijdag 29 mei 2015

Ir vloerverwarming

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht is infraroodverwarming een uitstekende optie als hoofdverwarming. Specificaties infrarood vloerverwarming. De infrarood vloerverwarmingsmatten zijn duurzaam en van hoge kwaliteit. De verwarmingstechniek is de beste die je kunt krijgen met het hoogste rendement. Ten opzichte van conventionele vloerverwarming bespaar je energie.


In feite is het zo dat alles wat warmte uitstraalt is een vorm van infrarood: radatoren, vloerverwarming etc etc.

Alleen bij IR -A (rood licht)worden zogenaamde levende delen verwarmd en dus niet de lucht. Vloerverwarming , radatoren etc ( IR -C) genereren warmte middels het verwarmen van lucht. Wij gaan een dezer dagen kiezen voor vloerverwarming. De huidige vloer is voorzien van marmeleum. Nu is de keuze of traditionele vloerverwarming op basis van waterleiding (vloer moet gefreesd worden) of.


De vloerverwarming zal dienen als hoofdverwarming . Wordt een vloer opgewarmd door middel van verwarmingsbuizen in de vloer ( conventionele vloerverwarming ) of elektrisch opgewekte warmte, dan zal die vloer op zijn beurt ook infrarode straling uitstralen. Het gevolg is dat de huid die straling voelt en als warmte ervaart. Stralingswarmte ervaart men als veel behaaglijker .

Omdat de CNT- IR vloerverwarming maar mm dik is, wordt het veel toegepast bij de renovatie van oude gebouwen en bij nieuwbouw van woonhuizen en kantoren. Met onze vloerverwarming wordt de vloer gelijkmatig verwarmd tot circa 30°C. Onze vloerverwarming werkt op een vergelijkbare . Energiezuinig en duurzaam - Gemakkelijk zelf te installeren. Kies uit onze scherp geprijsde infrarood panelen en vloerverwarming voor uw ideale verwarmingsoplossing. Infrarood verwarming is efficiënt en duurzaam.


Radiatoren, vloerverwarming en infraroodverwarming stralen allemaal IR -C uit. Let dus goed op als er beweerd wordt dat infraroodverwarming een totaal ander soort straling is. Het is allemaal lange golf IR -C straling.


Wat wél verschilt is de mate waarin de diverse soorten verwarming IR -C uitstralen. Met infraroodpanelen als hoofdverwarming heb je wel een ander warmtecomfort dan met verwarming met radiatoren of vloerverwarming. Die stralingswarmte is IR.


Dus vloerverwarming verwarmt op dezelfde manier als IR panelen, met het verschil dat IR panelen net iets minder warmtestraling stuurt en net iets meer lucht verwarmt, en dat ze niet homogeen is. Je moet voor IR in rechtstreeks bereik van van het paneel zitten. De IR panelen gebruiken veel elektriciteit, dus je stroomverbruik gaat omhoog.


Of als back up nog een andere verwarming of vloerverwarming of zo, die de boel een boost geeft. Bij vloerverwarming richt je de warmte met de isolatie en met vlakke plaat wil niets anders als je deze plafond of wand schroeft. Liefst met hoe hoger de ruimte is, des te meer straling in IR -C of dicht er tegen aan gebie aangezien er geen neerwaartse convectie is.

Panelen die aan kettingen lager moeten . En het opwekken ervan vraagt onder alle omstandigheden minder energie. Het infrarood stralingspaneel ISP is een uniek verwarmingselement dat verwarming en efficïentie verbindt met stijl. Verwarmen met IR -C lange golf infrarood. IR -C bevat alle temperaturen tussen - 273°C en 690°C. Dat betekent dat als het vriest, er IR -C straling is.


Je lichaam is warm en straalt ook IR -C uit. De centrale verwarming en de vloerverwarming stralen IR -C uit, én infraroodverwarming straalt IR -C uit. HEAT lage temperatuurpaneel gepoedercoat, 230V, IP4 voor wandmontage, plafondmontage of systeemplafond. De lage temperatuur stralingspanelen zijn voornamelijk bestemd voor de verwarming van kantoren, winkels, appartementen en woningen maar ook voor de recreatie zijn deze zeer.


Ze kunnen goed en snel aangestuurd worden, beter dan radiatoren. Voorwaarde is wel dat het huis goed geïsoleerd is. Tip: Het bijverwarmen met infrarood is met name interessant als je . Je écht thuis voelen begint bij een goed verwarmd huis.


EQ zero infrarood verwarming helpt hierbij. Het all-electric systeem bestaat uit een dunne IR folie en is makkelijk te verwerken in de vloer of eventueel wand en plafond. Niet de lucht in de woonruimte, maar de bewoners en objecten worden als eerste verwarmd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts