dinsdag 24 mei 2016

Wicanders vinylcomfort

Dit heeft als voordeel dat de vloer een enorm comfort biedt. Denk hierbij aan meer warmte, dus geen koude pvc vloer meer. Door het absorptie vermogen van de kurklagen is het klikgeluid en contactgeluid flink gereduceerd.


Trend in zwevende vloerbedenking . Quick-Step blijft continue innoveren en is steeds weer op zoek naar nieuwe mogelijkheden om de vloer van uw dromen te fabriceren. Pakinhoud: 806mper pak.

De unieke techniek waarbij er kurk verwerkt wordt in de vinylvloeren. Schitterende kurkvloeren met een vinyl toplaag. Door het toepassen van lagen kurk onder het vinyl een zeer slijtvaste vloer met optimale warmte en geluidisolatie. Ook geschikt voor vloerverwarming!


Welcome to a world of flooring solutions for your. Vinylcomfort Claw Silver Oak. Search Este campo e obrigatorio. Dit resulteert in een oppervlak van vinyl (mm dik) da.


Al jaar kwaliteitsvloeren voor bouwmarkt prijzen.

Rubo Parket biedt de beste kwaliteit in laminaat, parket, kurkparket, ondervloeren, flexxfloors PVC vloeren, onderhoud en schadeherstel. Op zoek naar een vloer waarop geleefd kan worden. Voor de laagste prijzen gaat u naar Parketcentrale. Dat werkt snel, veilig en schoon. Creëer uw ruimte met niet van echt te onderscheiden hout- en steendessins, met een sterke vinyl toplaag en met alle voordelen van een zwevende kurkvloer.


Bijzonder aan de Wicanders vloeren is de “comfort” – opbouw. Door twee interne kurklagen zijn ze stil, warm en geven ze een groter . Schwimmende Verlegung mehr. Luxe vinyldessins worden door moderne technologie gecombineerd met het unieke comfort van kurk, en afgewerkt met een uitstekende reproductie van natuurlijke structuren. De realistische hout- en steenmotieven van deze collectie op een kurk tussenlaag bieden . Velký výběr lepených i plovoucích vinylových podlah v mnoha dekorech a provedeních. Vyberte si kvalitní vinylovou podlahu.


Floors with a top layer of vinyl and cork inside and underneath. Revolutionary floor with great strength, with appearance and texture of real woo with all the advantages of cork in terms of sound insulation, thermal insulation and pleasant touch. Ideal for houses, offices, hotels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts