vrijdag 20 mei 2016

John deere gereedschapskist

Trekkerfabrikant John Deere heeft een nieuwe gereedschapskist ontwikkeld. De fabrikant zegt veel ruimte in de cabine te besparen door de kist voorop het frontgewicht te plaatsen. JD_tractor_toolbox De toolbox is ontworpen met een systeem waardoor het naar zeggen van de makers makkelijk te . Verkoopprijs zonder BTW € 572.


Meer werk met minder moeite. U zit vele uren in de cabine van uw trekker, dus wilt u uitgerust zijn voor maximaal comfort en maximale productiviteit.

Wij kunnen u daarbij helpen. Met ons brede aanbod aan accessoires ziet u beter en voelt u zich beter, werkt u veiliger en bovendien efficiënter. Gereedschap kistje van john dere oude trekker stationaire motor oid. Hier hebben liefhebbers én professionele landbouwers een grote keuze aan tweedehands materiaal en gereedschap. Van snoeischaren tot een container.


Van een heftruck tot een sprinkler. Kijk je uit naar een nieuwe motor, cabine of as voor je John Deere of Deutz . Error loading player: No playable sources found. Zo kan je kindje zelf op een eigen John Deere of New Holland rijden.

Daarnaast zijn er ook graafmachines verkrijgbaar om lekker mee te kunnen spelen in de zandbak. Droomt jouw kindje meer van een carrière als stoere brandweerman of politievrouw, dan zijn de brandweerwagens en echte zwaailichten een uitkomst. Hef cover links, met gereedschapkist , John Deere.


Aanmelden Trekkerweb nieuwsbrief. Voor dagelijks onderhoud worden opties zoals een nieuwe luchtcompressor en compartiment voor een gereedschapskist geïntroduceerd voor de maaidorsers van de S-serie. Gebouwd voor intelligent ruwvoerbeheer John Deere HarvestLab meet zowel het vocht als de voederwaarde in real time voor een nauwkeurige analyse van de . Geen noo want met je kind achter het stuur van deze John Deere is hulp snel ter plekke. Deze duwwagen is gemaakt van robuust materiaal en staat garant voor vele uren. De tweede asstomp wordt geleverd in gereedschapskist.


Motor: John Deere PowerTech PVS. Je krijgt er een stickerset t. De gereedschappen kun je overal bij gebruiken. Set geleverd zoals voorbeeld tekening, Plastic set, zelf in de juiste kleur . Neem contact op met de verkoper. Standplaats Oekraïne smt.


Datum van invoering gisteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts