vrijdag 27 mei 2016

Linoleum tafel

Tafelbladen met linoleumoppervlak vindt U bij vele topmerken. Zij kiezen voor deze tafelbladen omwille van het aangename oppervlak , de mooie kleuren en de prachtige textuur van het product. Linoleum geeft aan elk tafelblad een meerwaarde in gebruik en uitstraling.


Onze tafelbladen moeten niet onderdoen in uitzicht in . Een linoleum tafelblad is vrij eenvoudig te onderhouden, maar hoe doe je dat?

We vertellen je de eigenschappen én hoe je linoleum gebruikt en onderhoudt. Vind linoleum tafel op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Desktop is een uniek bekledingsmateriaal: een natuurproduct gemaakt van lijnolie, harsen, houtmeel en milieuvriendelijke kleurpigmenten en in tegenstelling tot de zachte uitstraling, heeft . Zo is het werkblad gemaakt van duurzaam linoleum in prachtige natuurlijke tinten. En dat heeft een pluspunt, want linoleum is . Een praktische plaatsing van houten poten onder een ellipsvormig blad vormt de heldere basis voor dit ontwerp.

De uitgebreide mogelijkheden in maatvoering maken tafel Lino breed inzetbaar in eigentijdse kantoorruimtes, of juist in wat kleinere woonkamers. Praktische bladvormen en doordachte afrondingen zorgen. Slice Linoleum tafel 160xvan Normann Copenhagen is ontworpen door Hans Hornemann. Kies deze mooie HAY tafel voor jouw project. InteriorWorks is officieel HAY dealer, vraag bij ons een scherpe offerte aan.


Bestel direct online voor de voordeligste prijs! Base is een tafel met karakter zonder imposant te zijn. Tafel met twee ronde bladen, op vier poten van verchroomd stalen buis. De bladen zijn bedekt met linoleum en gevat in een aluminium rand.


Het bovenste blad is afgezet met een ivoorkleurige bies. De poten zijn voorzien van doppen van kunststof. In latere versies van deze tafel is het linoleum vervangen door linofelt. Bureau of Tafelblad op Maat.


HPL en houtfineer als toplaag . Base Tafel is een ontwerp van Mika Tolvanen en behoort tot de waanzinnige collectie van Muuto. Base Table is een tafel met karakter zonder imposant te zijn.

De Copenhague tafel CPHvan het Deense label HAY komt uit een serie meubelen die speciaal zijn ontworpen voor de universiteit van Kopenhagen. Stoffering : nvt - Conditi. De HAY Loop Stand collectie is een serie meubels van Leif Jorgensen ontworpen voor HAY. De collectie bestaat uit simpele en functionele meubels, echter allen met een hoge mate van esthetiek in zich.


De Loop Stand tafel is voorzien van een tafelblad met een toplaag van linoleum of laminaat. Verschillende afmetingen . Ten eerste is de constructie niet eenvoudig. Een stoel moet licht, sterk en comfortabel zijn, en dat vereist nogal wat ervaring met houtverbindingstechnieken en stoffering. Ten tweede weet je van te voren nooit of die bank of tafel ook lekker zit.


Een koopstoel kun je vooraf testen, een zelfgemaakte niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts