dinsdag 17 mei 2016

Stalen rijplaten kopen

Bij HP Staal zijn vele soorten en maten stalen rijplaten op voorraad en direct leverbaar. Je kan ze in grote en kleinere hoeveelheden kopen of huren. Leg de perfecte basis met de stalen , kunststof of polyester rijplaten en houten draglineschotten van Swanenberg IJzer Groep.


Vind rijplaten gebruikt op Marktplaats. Vind stalen rijplaten op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

Kies dan voor kwaliteit tegen een scherpe prijs. Wij hebben de beste stalen en kunststof rijplaten voor u. We verkopen diverse afmetingen stalen rijplaten en hebben een groot assortiment rollen (coils) bij de fabriek. Heeft U ook van die problemen zoals stukgereden opritten, buizen, vastzitten van de vrachtwagens, modder, moeilijke toegangswegen, verloren werkuren, tijdverlies, gezaag van de klant, tijdelijke opritten enz. Deze problemen en nog vele andere, kosten U vaak veel geld en tijd aan de aannemer, maar deze . Wilt u stalen rijplaten huren? Wij beschikken over een groot assortiment stalen rijplaten , allen voorzien van hijsogen, afgeronde hoeken en een duidelijk herkenbaar logo op iedere rijplaat.


Nieuwe stalen rijplaten uit stock leverbaar. Afgeronde hoeken Hijsgaten voorzien.

Gebruikte stalen rijplaten zijn goedkoper dan nieuwe rijplaten, maar het is wel belangrijk dat u rekening houdt met de kosten van het leggen. In alle gevallen geldt dat zolang de rijplaten nog goed gebruikt kunnen worden, ze sowieso interessant kunnen zijn om aan te kopen. Aantal platen: ca 1platen ( platen zijn los te verkrijgen) Volgende pakken op stock: (gewogen) pak van platen: . Ons assortiment bestaat uit stalen en kunststof rijplaten welke leverbaar zijn in standaard lengtes, breedtes en diktes. Wel kunnen naast deze standaard afmetingen ervoor zorgen dat de rijplaten voor u op maat gemaakt worden en tevens voorzien van uw eigen logo. Wij bieden de keus uit gebruikte en nieuwe rijplaten.


Naast stalen rijplaten , biedt Lekkerkerker ook diverse andere soorten materieel te huur aan. Heeft u de stalen rijplaten voor een langere periode nodig? Dan is het misschien een idee om deze (tweedehands) te kopen.


Aanbiedingen rijplaten en stempelplaten. Houw deze pagina in de gaten voor leuke aanbiedingen en op=op akties. Informeer naar de scherpe prijzen! In elke gewenste lengte, breedte en dikte. Stalen rijplaten van de beste kwaliteit, tegen zeer scherpe prijzen en korte levertijd.


Hebt u dringend nood aan stalen rijplaten om uw werf vlot bereikbaar te houden? Contacteer JB Construct uit Berlaar. Er zijn types stalen rijplaten in de verkoop, met elk type zowel nieuw als gebruikt te koop.


Gebruikte rijplaten uit de verhuur hebben afgeronde hoeken en zijn voorzien van hijsgaten. Welkom bij stalenrijplaten.

Wij verhuren en verkopen stalen rijplaten , kunststof rijplaten en dragline schotten. Direct online rijplaten huren! Nederland en Belgiƫ, kunt u snel en eenvoudig met de leverancier van rijplaten en draglineschotten contact opnemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts