vrijdag 27 mei 2016

Dubbel glas melkglas

Glas tegen inkijk voor bijvoorbeeld uw badkamer of voordeur. Dit hangt af van of er gelaagd glas wordt toegepast. Acide, ook wel melkglas , satijnglas, matglas of gezandstraald glas leverbaar in alle formaten voor maar 36. Enkelglas dat aan een zijde is behandeld met een homogeen zuur.


Normaal dubbelglas is eigenlijk al weer een verouderde techniek. Hoogrendementsglas levert aanzienlijk betere prestaties en vermindert het verlies van warmte met in vergelijking .

Ook kan deze glassoort worden geassembleerd in dubbel glas zodat het ook als exterieurglas te gebruiken is. AutoruitenOp maatOldtimers. Gebogen glasGebogen glas. Satijn glas – mat glas bestel je gemakkelijk en snel bij Glaswebwinkel. Dit glassoort wordt ook wel melkglas of gezandstraald glas genoemd.


Het gematteerde effect of satijn look ontstaat door het glas te behandelen met een speciaal zuur of door het . De beglazing is daarnaast ideaal om toe te passen in de douchewand of bij binnendeuren. Mat glas is beschikbaar in diktes van 3mm tot 10mm.

Lees meer over de kosten op Dubbelglasprijzen. Daarnaast komt de prijs per mvan . Splinternieuwe PVC ramen met dubbel melkglas (niet doorzichtig) Compleet met kruk. Koop of Verkoop melkglas op Marktplaats. Ik wil graag een offerte aanvragen voor het plaatsen van dubbel glas op de begane grond van een rijtjeshuis in Utrecht.


Plaatsen tuimelraam 78x118. Als u kiest voor glas , bijvoorbeeld in de vorm van glazen wanden of grote ramen, dan zorgt dit voor open, lichte ruimtes. Zeker als u een kantoor heeft met glazen wanden kan het soms voelen alsof u in een aquarium zit te werken.


Opzoek naar driedubbel glas ? Alhra glas levert driedubbel glas op maat en plaatst vakkundig. Hier meer informatie over driedubbel glas. Product was successfully added to your shopping cart. Schrijf de eerste review over dit product. Vervangen dubbel glas voordeur.


Satinovo gehard 10mm ( melkglas ). Mijn voordeur bestaat uit drie gelijke delen dubbel glas. Het onderste gedeelte is beschadigd en zou vervangen moeten worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts