vrijdag 20 mei 2016

Lichtstraat plat dak

Een VELUX lichtstraat met dakramen creëert een oase aan licht in uw aanbouw of kamer met plat dak. Deze oplossing maakt het mogelijk om alle voordelen van een origineel VELUX dakraam ook toe te passen op een aan- of uitbouw. Ontworpen voor huizen met platte daken.


Modulaire lichtstraten zijn speciaal ontworpen om daglicht in moderne woningen met plat dak te laten binnenvallen. Het modulaire systeem kan naadloos worden ingewerkt in het bestaande ontwerp van uw huis, of worden geïntegreerd in het nieuwe ontwerp tijdens de .

Stel je eigen lichtstraat samen in stappen. Handig bij het begroten van je bouwplannen. Er zijn opties: een lichtstraat ( lessenaarsdak) tegen de gevel. Bent u toe aan meer daglicht?


Een Luminus lichtstraat van aluminium is dé oplossing voor iedere ruimte met een plat dak. Bereken de prijs en download direct uw persoonlijke offerte. Hieronder ziet u serieuze voordelen die verschil maken. Zeer sterke constructie: Top kwaliteit, volledig .

Wij leveren het grootste platdakraam dat op dit moment in de Benelux verkrijgbaar is, met een lichtoppervlak van meer dan m2. Dat maakt onze grootformaat lichtstraat tot het ideale alternatief voor traditionele daglichtoplossingen zoals een lichtkoepel, dakkoepel of platdakvenster. Ons advies is om dit wel te doen.


Het glas kan aan de onderzijde door lopen tot in de goot of tot op het platte dak. Indien u isolatieglas gebruikt dient u het zwarte kader af te dekken met een kunststof hoeklijn. Wij adviseren om voor de onderzijde extra onderrubber mee te bestellen. Een dakraam biedt veel voordelen, maar wist je dat je er ook van kunt genieten als je een plat dak hebt? Lees verder en ontdek de meerwaarde van lichtstraten ! Relatief nieuw is dat lichtkoepels nu ook geleverd kunnen worden van vlak glas.


De naam lichtkoepel is in dat geval misleidend. Toch is er nog wel degelijk een verschil met een lichtstraat. Platte daken profiteren architectonisch optimaal van een vlakke lichtkoepel - de vlakke lijnen worden niet onderbroken door een . De lichtstraat van FAKRO is de ideale oplossing voor platte daken waar men een transparante constructie in een grotere opening wenst te verwerken.


De lichtstraat creëert een belangrijke bron van natuurlijke lichtinval in combinatie met de vertrouwde kwaliteit van FAKRO dakvensters. Dit resulteert in een optimale . See more ideas about Ceilings, Glass and Green houses. Door onze ervaring hebben we veel expertise opgebouwd.

Advies en ervaring met afmetingen, type lichtstraat en plaatsing in een plat dak. Het streven naar succes en tevredenheid voor . Een platdakraam is, zoals de naam als zegt, een dakraam in een plat dak. Ze liggen niet helemaal plat maar staan een beetje schuin voor het behoud van het element en om regen sneller af te kunnen voeren.


Ze zijn simpeler te plaatsen dan een lichtstraat. Bekijk de platdakraam offerte. Daarnaast is het een mooie afscheiding in het dak tussen bestaand huis en nieuwe aanbouw. Je krijgt precies waar je wilt veel daglicht binnen: namelijk op de plek die te donker dreigt te . Heb je een plat dak en wil je dit voorzien van dakramen ? Deze langwerpige constructie creëert een zee van licht, de nodige ruimte én een aangenamer gevoel in huis.


In dit artikel lees je meer over de voor- en nadelen, mogelijkheden en . Breng meer natuurlijk licht binnen via uw plat dak in uw woonruimte. Lichtkoepels en platdakramen van FAKRO. FAKRO platdaksystemen verlichten elke ruimte onder het platte dak met daglicht, geven de mogelijkheid voor het ventileren van de ruimte en combineren ook hoge.


Kies voor de FAKRO lichtstraat. Veel daglicht binnen onder het platte dak ? Beste, Weet er iemand hoeveel een lichtstraat ongeveer kost?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts