vrijdag 27 mei 2016

Isofix dakisolatie

Voor het na-isoleren van hellende daken zijn de dunne, lichte en zelfdragende SlimFix dakplaten ideaal. Kijk welk type het beste bij uw project past. Op zoek naar een snel verwerkbare en luchtdichte zolderisolatie?


Een plafond isoleren was nog nooit zo eenvoudig als met SlimFix Deco. Brandveilige, thermische en akoestische isolatie van metalen gevels.

Speciaal voor de nieuwe isolatie -eisen is Isover Cladipan ontwikkel een zeer stevige glaswolplaat voor metalen gevels met extra hoge isolatiewaarde. Met Cladipan is het mogelijk om een Rc-waarde van meer dan m². ISOFIX is van de lichtste aggloschuim (akoestiplaat) platen. En geluid isoleren doet het niet (alleen hoog frequenties). Bouw voor de gein eens een muurtje van isofix om je speaker.


Een goed geïsoleerd huis geeft je meer wooncomfort. Dat geldt niet alleen voor warmte- isolatie , maar ook voor geluidsisolatie. Warmte- isolatie (of thermische isolatie ) levert ook een aanzienlijk financieel voordeel op.

En het is goed voor het milieu. Minder energieverbruik betekent ook minder CO2-uitstoot. Door je dak te isoleren ga je warmteverlies tegen. Een plat dak isoleren en een schuin dak isoleren vraagt elk om zijn eigen aanpak.


Bj isoleren geldt: Hoe hoger de Rd-waarde van het isolatiemateriaal hoe beter het isoleert. Dat betekent in de praktijk dat dikkere platen vaak een hogere Rd-waarde hebben dan dunne . Toe aan nieuwe dakbedekking? Plaats dan isolatieplaten onder de uiteindelijke dakbedekking.


Is je dakbedekking nog goed? Breng dan hardschuim isolatieplaten op de bestaande bedekking aan. In dit stappenplan lees je hoe je dit . Dankzij de decoratieve IsoBouw SlimFix Deco isolatieplaten en de gepatenteerde Deco Klik en Naadprofielen wordt een zolder in slechts handelingen voorzien van een isolerend en mooi afgewerkt plafond.


Isobouw heeft een heel goed systeem ontwikkeld om je zolder te isoleren. Natuurlijk kan dat nog steeds op de ouderwetse manier met gipsplaten, isolatie , een frame enz. Isobouw echter heeft de Slimfix Deco zolderisolatie ontwikkeld.


Met dit systeem monteer en isoleer je in een handomdraai een afgewerkte zolderwand!

Wij focussen hierbij op dakisolatie en vloerisolatie. Pak isofix isolatieplaten, set voor 2. Cm tussenrachels 100x10x3. Cm begin- of eindrachels 100x5x3. Te koop aangeboden b-keus pir isolatie platen.


Geschikt voor het isoleren van uw dak, wan vloer, zolder en garage. In verband met de schaarste op de pir isolatie markt wisselt onze voorraad van uur tot uur. Aanvragen per mail hebben daardoor geen zin.


De grootste EPS-leverancier in de Benelux, IsoBouw Systems bv, brengt een nieuw gepatenteerd. SlimFix Deco van IsoBouw is het snelst verwerkbare en luchtdichte binnenisolatiesysteem voor hellend. Voor de toepassing van isolatie is er een grote verscheidenheid aan materiaal op de markt. De materialen verschillen in prijs, in structuur, in kwaliteit en in toepassingsmogelijkheden. Ook zijn er verschillen in brand- baarheid.


Deze brochure geeft verzekeraars (en verzekerden) inzicht in uitsluitend het brandgedrag van. Bekijk, vergelijk en koop dakisolatie , geluidsisolatie, vloerisolatie en isolatieplaten. Isofix regio Eppegem, Zemst, Vilvoorde adviseert verschillende soorten dakisolatie afhankelijk van de beschikbare ruimte, budget en aanwezigheid van een onderdak.


Het dak isoleren is één van de beste investeringen die je kan doen. Isolatie nu bij HORNBACH kopen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts