donderdag 26 mei 2016

Warmte doorlatende ondervloer

Met een warmte -isolerende ondervloer houd je de warmte in een ruimte langer vast. De meest geschikte ondervloer is Goldline. Als eenvoudige regel geldt dat een lagere isolatiewaarde (ook wel warmteweerstandswaarde of Rc-waarde) zorgt voor een hoger rendement.


Kijk dus of de ondervloer geschikt is voor vloerverwarming. Ondervloeren die geschikt zijn voor . Zoals al eerder aangegeven dient het materiaal van een goede warmte doorlatende ondervloer een lage warmteweerstand te hebben.

Afgezien van het feit dat je goede warmte doorlatende ondervloeren hebt voor laminaat en vloerverwarmingsgeschikt laminaat (al werkt cheap ass laminaat ook heb ik achteraf gemerkt op mijn zolder). Wat denk je dat er met de warmte gebeurt als het iets beter geisoleerd is? Nou dan wordt er net iets . Isofloor Thermo is een warmte doorlatende ondervloer , waardoor hij zeer geschikt is voor vloerverwarming. Vermindert het contactgeluid met dB. Welke ondervloer is de juiste?


Doormiddel van het keuzeschema op deze website wordt u geholpen met het vinden van de meest geschikte ondervloer voor uw situatie. KARWEI helpt je met het kiezen van de juiste ondervloer , rekening houdend met isolatie, vocht e. Waar op te letten bij vloerverwarming onder laminaat?

Houdt rekening met de werking van de vloer. Hout zet uit of krimpt wanneer de temperatuur omhoog of omlaag gaat. Laat de vloerverwarming dan ook nooit te heet worden.


Zorg voor een goede, warmte doorlatende en isolerende ondervloer. Alleen dan kan er snel een aangenaam binnenklimaat worden bereikt wat weer gunstig is voor de stookkosten. Er moet een 10db reducerende ondervloer in, maar er moet ook rekening gehouden worden met de vloerverwarming. Een voorbeeld daarvan is . Indien je warmte naar het laminaat en dus naar het vertrek wil laten gaan, heb je speciaal GEPERFOREERDE rubber met aluminium folie nodig. De perforaties zijn nodig . Door gebruik te maken van een warmte -isolerende ondervloer zorg je ervoor dat de warmte langer vast gehouden wordt.


Reserveer hier de ondervloeren. Veel mensen denken dat de ondervloer gerelateerd is aan het soort parket of laminaat dat men koopt, terwijl de ondervloer juist gerelateerd is aan de ondergrond die men heeft liggen in het huis. Dit kan bijvoorbeeld hout of beton zijn. Hebt u parket of laminaat voor in uw appartement . Afmeting 2x8mtr Dampdicht, voorkomt optrekkend vocht of dampen vanuit het beton. Speciaal voor onder parket of laminaat.


Toe te passen op alle ondergronden. Warmte doorlatend , dus ook geschikt voo.

Hou er rekening mee dat onder een laminaat vloer (Ikea vloeren zijn geschikt) een goed doorlatende ondervloer komt. Hierdoor is deze ondervloer zeer geschikt voor click vloeren zoals parket en laminaat. De groene ondervloer plaat egaliseert kleinere, puntvormige oneffenheden tot ca 3mm - 4mm. Deze harde persing komt doorlaatbaarheid van warmte. Ontbrekend: doorlatende Vloerverwarming onder laminaat: is dat mogelijk?


Kies voor een warmte doorlatende en isolerende ondervloer , zodat het rendement optimaal is. Let ook op de ondervloer. Wij bij Inova geven u graag verder advies over uw vloer en de . Ook vilten ondertapijt voor vloerbedekking en thermosound voor vloerverwarming!


Houd altijd rekening met een hoog warmteverlies. Het is beter om voor een pvc vloer te kiezen welke ook in houtpatronen beschikbaar zijn. Er zijn echter wel speciaal gemaakte laminaat vloeren die .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts