vrijdag 27 mei 2016

Raamfolie met logo

Gesneden vinyl (5), Plakfolie. Klik op van de onderstaande vlakken om het gewenste type raamfolie te selecteren. Vervolgens kunt u met de online ontwerper zelf uw raamfolie ontwerpen. Makkelijk en snel zelf online glasfolie op maat ontwerpen (en aanbrengen).


Raamfolie met logo tekst uitgesneden Raamfolie op maat instelbare hoogte en breedte. Wij maken uw raamfolie op maat met uw eigen ontwerp.

Strijker Buitenreklame B. Laat uw eigen raamfolie ontwerpen en produceren. Uw familienaam, uw huisnummer of een bedrijfslogo gesneden uit professionele raamfolie. Nagenoeg ieder denkbaar idee is mogelijk. Wij kunnen zelfs uw afbeelding, logo of ontwerp drukken en contoursnijden uit raamfolie.


Met onze raamfolie op maat krijgen ramen al . Raamfolie Bmet logo en bedrijfsnaam, vele mogelijkheden op maat gemaakt. Bestel online betaalbaar maatwerk.

Eigen productie en snelle levering. De specialist in glasfolie. Ruim assortiment glasfolies voor huis en bedrijf. Zonwerende folie, Kleurenfolie, Anti-inkijk folie, UV en reclame folie.


Om een bestelling te plaatsen moet u een aantal keuzes. Dat doe je met ons unieke ontwerp programma! Ben je klaar en tevreden met je ontwerp? Dan gaan wij jouw bedrijfslogo maken! Geprint of uitgesneden, aan jou de keus!


Bij bovenstaande afbeelding zie je dat de klant ervoor heeft gekozen om zijn huisstijl uit te laten snijden (plotten). Full colour print - Raamfolies. Bij Bordbusters kunnen afbeeldingen op verschillende manieren op ramen worden aangebracht. Met silhouetten zijn krachtige vormen goed herkenbaar. Fotoafbeeldingen voor op ramen in de gevel kunnen bij Bordbusters full colour op transparant folie worden geprint, waarna . Hij laat licht door maar blokkeert het zicht.


Op deze folie kan een afbeelding in zwart-wit of kleur worden geprint. Ook zijn subtiele insnijdingen mogelijk van bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, logo , contactgegevens of lokaalnamen. De zandstraalfolie is eenvoudig in onderhou makkelijk afwasbaar en laat geen lijmsporen na.

Wij kunnen maatwerk raamfolie leveren, waardoor het mogelijk wordt om het raam met logo of bedrijfsnaam te sieren. Raamfolie op maat is ideaal voor kantoorpanden op, etalages en glazen deuren, maar het is natuurlijk ook een goede oplossing voor interne ramen. Ontwerp je eigen logo , stuur deze aan ons door en wij . Er ontstaat hierdoor een open en stijlvolle ruimte, maar dit zorgt wel voor veel afleiding.


Om toch deze openheid te behouden, maar wel in rust te kunnen werken, kan er gekozen worden voor raamfolie. Door de folie creatief te snijden, kan ook bijvoorbeeld uw bedrijfslogo hierin verwerkt worden. De bekendste en meest gebruikte raamfolie is zandstraalfolie.


Kies daarom nu nog voor . Deze folie is verkrijgbaar in verschillende structuren en verschillende kleuren en kan ook vormgesneden worden. Hierdoor kan u op subtiele en stijlvolle wijze uw logo aanbrengen op venster of deur. RAAMFOLIE HOE WERKT DAT DAN? Op de voorkant kunnen wij iedere gewenste afbeelding.


Ook met gaatjesfolie kun je je huisstijl consistent. Loop je een risico dat de raamfolie door vandalen wordt losgetrokken? Dan kunnen wij een glasheldere folie printen met .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts