maandag 23 mei 2016

Hout eiken

Er is groot verschil tussen het ene eikenhout en het andere. Tot de bekendste handelsgroepen horen. Europees eiken : Dit is het traditionele eikenhout, waarvan onder . Dan bent u bij HOUTvakman.


Wij zijn gespecialiseerd in eiken balken en eiken planken die we in eigen zagerij met zorg voor u op maat zagen.

Met een grote eigen voorraa een eigen houtzagerij en een team vakmannen kunnen wij u snel en gericht van dienst zijn en scherpe. Structuur en kwaliteit variëren afhankelijk van de groeicondities. Zo is Slavonisch eiken langzaam en gelijkmatig gegroei heeft het een . Goedkoop eikenhout kopen?


Eiken heeft een hoog loo. Door schaarste is deze houtsoort duurder geworden en zijn . Nu gemakkelijk online te bestellen, of af te halen in één van onze drive-in vestigingen. Voor 12:uur bestel de volgende werkdag in huis.

Koop of Verkoop eiken op Marktplaats. Tja waar kies je nou eigenlijk voor. De levensduur van eiken varieert eigenlijk per toepassing . Europese eik (Quercus petraea, de zomereik, of Quercus robur, de wintereik). Tussen het hout van zomereik en wintereik wordt in de handel geen onderscheid gemaakt.


Aangezien deze twee eikesoorten over een groot deel van Europa voorkomen, is het onmogelijk zoge-. Deze eiken stammen worden naar de zagerij gebracht en in verschillende diktes gezaagd tot boolhout. Wij zagen in op voorraad maar ook op order. Dé houthandel voor Europees hardhout.


Uw vertrouwde groothandel en leverancier voor ruw hout , houten gevelbekleding, terrasplanken en houten poorten. Dat hangt sterk af van de afwerking en de soort kwaliteit van het hout. Afgewerkt met zeep is eikenhout heel neutraal van kleur en behoudt het de natuurlijke uitstraling.


Al jaar gespecialiseerd in eikenhout. Houten vloeren maken je huis extra sfeervol. Het hout voelt dan glad . Ga je voor harde eikenhouten vloeren of zachtere grenen vloeren?

Of wil je juist een parketvloer, ook wel bekend als lamelvloer? Tip: Al onze channelsidingprofielen (verschillende breedtes én diktes) kunt u perfect combineren! Bekijk hier het brede aanbod inclusief bijpassende onderhoudsmiddelen van GAMMA.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts