woensdag 25 mei 2016

Asbest golfplaten vervangen prijs

In de praktijk worden wij, behoudens regulier sloopwerk, vaak ingehuurd om asbest golfplaten van daken te verwijderen of te vervangen voor een ander soort materiaal. Na de 2e Wereld Oorlog werd asbest in veel materialen toegepast door de vele eigenschappen, waarvan asbest golfplaten het meest . De kosten voor het verwijderen van asbest zijn afhankelijk van een aantal factoren, waardoor het helaas niet mogelijk is hier een standaard prijs voor te geven. Als het in een kamer zit of als het bijvoorbeeld golfplaten zijn maakt dit wel degelijk een verschil. Graag geven we je enkele prijsvoorbeelden van het verwijderen van asbest in een normale kamer.


Alles in één hand en dus zonder zorgen asbest golfplaten vervangen van uw hal, schuur, loods of stal.

Bekijk ons stappenplan en referenties! De volgende situaties geven je een goed beeld van de totale kosten voor het onderzoek, het laten verwijderen van asbest in je schuur en het plaatsen van een nieuw dak. Goedkope situatie: Heb je een klein dak van 10mmet asbest die vervangen moet worden en . Je bent dan voor het verwijderen en vervangen door nieuwe golfplaten tussen de € en € 1per vierkante meter kwijt. Wij leggen u op deze pagina alles uit over de verwijdering van asbest en de prijzen die hiervoor berekend kunnen worden. Wat kost het verwijderen per m2?


Het verwijderen van asbest golfplaten is een klus dat minder kosten met zich meebrengt dan het verwijderen van asbest in uw woning. Hieronder hebben wij een indicatieve prijstabel opgesteld voor het saneren van . In dit geval kost het gemiddeld € 6om het asbest te laten .

Prijsvoorbeelden asbest verwijderen. Heeft u plannen voor een nieuw dak of wilt u een asbestdak vervangen ? Misschien heeft u wel schade aan uw bedrijfspand. Dan bent u waarschijnlijk benieuwd naar de mogelijkheden en wat dit gaat kosten. Wij helpen u daar graag mee verder en hebben hiervoor een hele handige prijscalculator ontwikkeld.


Voor de berekening van de kosten voor het verwijderen van asbest komen enkele elementen naar voren. Vandaag de dag is het evenwel verboden om nog gebruik te maken van asbest als bouwmateriaal en dat is niet zonder reden. Het is dus de hoogste tijd om mogelijke asbesthoudende golfplaten uit uw schuur te verwijderen.


De kostprijs die hiervoor in rekening wordt gebracht is afhankelijk van verschillende factoren, maar . Dit is toegestaan tot 35m² die de overheid link voorschrijft. Je mag als consument dus zelf een kleine hoeveelheid materiaal met asbest verwijderen en afvoeren. Dit mag alleen als dit kan zonder dat je het . Het gaat hier niet alleen om golfplaten , maar ook om vlakke beplating en andere asbesttoepassingen op uw dak. Dankzij deze samenwerking kunnen wij in zeer korte tijd vakkundig uw asbest dak vervangen voor nieuwe platen of zonnepanelen, door de inzet van het juiste materieel en de juiste man op de juiste plaats. Een eerste factor die invloed heeft op de prijs van de sanering is de inschakeling van een gecertificeerd bedrijf.


Onze specialisten in asbestsanering verwijderen de asbestplaten en vervangen uw dak. Je mag bijgevolg ook geen zonnepanelen plaatsen op een asbesthoudend dak. Asbest van uw dak veilig verwijderen?

Is er dan geen veilig alternatief? Het enige wat je kan doen, is de dakbedekking vervangen door nieuw, asbestvrij. Wie aan de slag wil met het verwijderen of vervangen van het dakbeschot, doet er goed aan te weten hoe asbest is te herkennen. Over het algemeen zijn asbestproducten te verdelen in twee categorieën: vasthechtende .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts