dinsdag 17 mei 2016

Pvc doek op maat

Waterdicht zeildoek op maat. Dit zeildoek is geschikt voor langdurige en waterdichte afdekking in alle weersomstandigheden. Door de uitermate hoge slijtvastheid en perfecte UV-bestendigheid worden deze zeildoeken veel gebruikt in de industrie en . PVC - doek van de beste kwaliteit. Interzeil staat voor vakmanschap en heeft ruim jaar ervaring met doeken , zeilen en afdekmateriaal op maat.


Deze kleden kunnen op aanvraag op elk gewenste maat gemaakt worden.

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wanneer u meubels maakt voor buitenshuis is een pvc doek de ideale manier om de meubels mee te bekleden. Wanneer u gebruik maakt van pvc doek kunt u met goed weer heerlijk genieten van comfortabel buiten zijn. Dekzeil op maat laten maken? Wij kunnen dit keurig voor u verzorgen.


Vanaf €gratis verzending. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Geschikt voor Mocht in onze standaard maatseries de afmeting van uw keuze niet aanwezig zijn, dan vervaardigen wij voor u iedere door u gewenste maat rechthoekig PVC dekkleed.

Ons PVC doek is het zogenaamde . Maakt gebruik van PVCdoek, Bisonyl en vele andere doeksoorten,opmaat of los op rol. Bent u op zoek naar een PVC doek in verschillende kleuren die aangekocht kan worden tegen een wel erg scherpe prijs? Polyester doek Met PVC coating. Naast winddoek en raamfolie vindt u bij Nettenverkoop tevens PVC waterdichte zeilen met raamfolie die u als terraswand of verandazeil kunt gebruiken. Ook dit is verkrijgbaar met caravanrail, met zeilogen of met een combinatie hiervan.


De PVC waterdichte zeilen kunnen door Nettenverkoop ook voor u op maat gemaakt. Het gewicht van deze stevige doeken is 2gram per m2. Leverbaar in iedere gewenste afmeting en standaard afgewerkt met een polyesterband rondom.


Dit doek is ideaal als afdekmiddel waar . De polyesterdoeken zijn PVC gecoat en hebben een gewicht van 6gram per vierkante meter. In onderstaande tabel ontdekt u in welke kleuren de polyesterdoek verkrijgbaar zijn. Wilt u liever een polyesterdoek hoogglans in een andere kleur, dan is dat uiteraard . Voor zeer diverse klanten printen wij dagelijks veel PVC doeken. Een pvc spandoek bestaat in de meeste gevallen uit frontlit, beter bekent als bisonyl.


Dit materiaal wordt meestal gebruikt als actiematig spandoek. Verwacht u dat uw spandoek wordt bloot gesteld aan veel wind?

Overweeg dan om uw spandoek op Mesh . Dat doe je al vanaf euro per m2. Wij bieden uitstekende kwaliteit en levering binnen één werkdag is mogelijk. Het bepalen van de afmetingen van uw zeil heeft u bij Afdekzeilopmaat.


Vul hieronder de gewenste afmetingen in en kies kleur. Wij berekenen meteen voor u de prijs en een paar klikken verder beginnen zelfs de machines al te draaien. Een PVC doek is een zeildoek dat geschikt is voor langdurig gebruik, zowel voor binnen als buiten. Laat de potten verf en zwarte stiften maar staan.


Met een bedrukt zeildoek val je op zonder dat je hoeft te knutselen. Bepaal zelf de afmeting van je zeildoek , lever je bestand aan en ontvang je bedrukte zeildoek op maat , .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts