dinsdag 31 mei 2016

Getint glas auto

Het blinderen van uw autoramen is toegestaan, mits u zich aan de Europese richtlijnen houdt. Hieronder leest u meer over deze richtlijnen. Wat mag nu wel en wat niet? Op welke manieren kunt u uw autoramen blinderen?


Welke voor- en nadelen zitten er aan getinte ramen?

Deze autoruit folies hebben een krasvaste coatinglaag, dit geeft extra bescherming. Zijn getinte autoruiten dan alleen goed voor in de zomer? Gelukkig heeft (goede) raamfolie nog een ander voordeel waardoor het nog moeilijker zal worden voor een dief: de glasscherven van je autoruiten gaan namelijk niet alle kanten opvliegen bij het inslaan of ingooien maar blijven goed bij elkaar. Ze zorgen voor een stoere upgrade van uw wagen. En voor meer privacy voor uw inzittenden, die bovendien op warme dagen genieten van afkoeling en bescherming tegen uv-stralen.


Krijgt u te maken met glasschade ? Dan hebt u bij geblindeerde autoruiten minder scherven. Enkele voordelen van getinte ruiten op een .

Ik vind zelf getinte ramen fijn omdat de auto optisch mooier uitziet en daarnaast ook functioneel is ( zonwering,privacy etc.) Inzetten van zgn. Daarom is glasfilm toch het meest geschikte manier . De uitstraling van uw auto zal met getint glas vele malen mooier zijn, of u kiest voor een lichte tint of totale privacy, dat is uw persoonlijke smaak. Daardoor is een ruit tot keer sterker en is scherfwerend.


In het geval van een ongeluk zullen de ruitsplinters op de folie . Privacy glass is een Engels woord voor ramen tinten. Wat houdt dat privacy glass nu precies in en wat zijn nou de voordelen van donker getinte ramen. De ramen kunnen worden gecoat of er kan een glasfolie.


Het staat best wel leuk, geblindeerde of getinte ruiten, maar wat mag nu wel en wat mag niet? In het Voertuigreglement staan onder andere de permanente eisen. Gelukkig zijn de meeste autobezitters zo verstandig geen coatings, folies of iets dergelijks op hun autoruiten te plakken. Daarvoor hebben zij een apparaat dat de lichtdoorlatendheid van autoruiten meet: de tintman (zie de tekst in het blauw blok).


Even een vraag, niet persee over Kia. Als je een nieuwe auto besteld vanuit de fabriek met optie donker getint glas , geblindeerd glas. Autoruiten tinten verandert de uitstraling van uw auto.


Getint glas geeft een bepaalde flair aan uw voertuig en zorgt bovendien voor meer privacy.

Laat uw autoruiten tinten in een lichte kleur voor een luxe uitstraling. Wilt u een wat mysterieuzer imago, of gaat u juist voor een sportieve look? Dan laat u de autoruiten tinten in . MX50cm Auto Auto Home Glas getinte film smelt LVT ULTRA.


Ft kleur: zwart lichttransmissie limo black ultra violet block. Hieruit blijkt dat in principe het blinderen van een autoraam (achterraam en achterzijruiten) is toegestaan, mits gebruik is gemaakt van een coating en niet van een. U vraagt hoe u moet omgaan met getint glas in Servië. U geeft aan dat uw auto standaard is uitgerust met getint glas. Uw auto heeft een Europese typegoedkeuring dus u mag hier gewoon mee rijden.


Help deze vraag te beantwoorden. Als je het antwoord weet op deze vraag, laat deze dan achter. Voor veel mensen is dit een doorn in het oog en vaak een drempel om dan te kiezen voor raamfolie montage. Maak een proefrit in Heerenveen Mijn auto inruilen Vraag een offerte aan Financier deze auto. Met glasfolie op het raam blijft u fit achter het stuur.


Onze folie is krasvast en voorkomt beschadigingen. Mercedes-Benz B-Klasse B 180.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts