dinsdag 17 mei 2016

Hafkamp natuursteen

De leverancier voor natuursteen in zowel bouw, interieur als grafmonumenten. Bekijk ons aanbod en projecten op onze website. Hafkamp Natuursteen is dé natuursteenleverancier voor uw gedenkstenen!


U kunt bij ons terecht voor enkele gedenkstenen, dubbele gedenkstenen, staande letterplaten, grafmonumenten, maar ook voor kindergraven, glasmonumenten, urngraven en ruwe veldkeien. Onze hardstenen dorpels worden gemaakt van Belgisch Hardsteen. Dit authentieke materiaal is zeer geschikt om uw huis of pand meer uitstraling te geven.

Tevens is de duurzaamheid oneindig van dit prachtige materiaal. Het familiebedrijf heeft zich de afgelopen jaren echter verder toegespitst op onder andere bouw- en interieurwerk. In de vrij recent vernieuwde showroom van Hafkamp is goed te . Lettele wint met 6-van Diepenveen en doet goed mee in de top van 4H.


Extra vastgelegd met drone en vaste camera. Van aanrechtbladen, dorpels, natuurstenen vloeren, vensterbanken tot grafmonumenten. Hafkamp Grafwerken en Natuursteen maakt en levert alle vormen van natuursteen.


Geef aan welke producten je aanbied. Hilton Hotel Amsterdam Schiphol.

De pagode en urnenmuur op de Chinese begraafplaats . De meest volledige site met ruim 66. Olst vindt u op Openingstijden. Rubriek Steen en natuursteen. Sheila Hannink- hafkamp heeft baan vermeld op zijn of haar profiel.


Andere classificaties (voor sommige landen). De naam Hafkamp en natuursteen zijn al jaren met elkaar verbonden. Wij hebben onze showroom . Tegenwoordig hebben wij ook composiet in ons assortiment.


Routebeschrijving naar hier. MARBLELICIOUS Dat zeggen wij van onze nieuwe DDSH wooncollectie. Onder andere deze mooie marmeren bijzettafels. Geen b-keus natuursteen met massa productie in lage-lonen-landen, maar kwalitei.


Deze adelaar is uit een massief blok van 1 graniet uitgewerkt. Olaf Hafkamp die samen heeft gespeeld met onder andere Niels . Leuk detail zijn de gevoegde strookjes als achterwand. Gijsberts keukens tegels en sanitair BV.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts